Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Θα συνεχίσει να είναι εδώ η αγάπη της»
Showbiz

Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Θα συνεχίσει να είναι εδώ η αγάπη της»

Το δικό της «αντίο» στη Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη που έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουλίου θέλησε να πει η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κηδεία της. 

Το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της και η αγάπη που είχε για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα οποία είχε πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά θέλησε να τονίσει μέσα από ανάρτησή της για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη η Άντζελα Γκερέκου.

Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της εκλιπούσας και έγραψε στη λεζάντα της ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα:

201406171350070.3690_MARIANA_VARDINOGIANI_PIROS_DIMAS_ANTZELA_GEREKOY_1662014.jpg

«Η Μαριάννα της ΕΛΠΙΔΑΣ δεν είναι πια κοντά μας!!! Η ΕΛΠΙΔΑ όμως που δημιούργησε κι έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη θα συνεχίσει να είναι εδώ και η Αγάπη της θα οδηγεί στα βήματα της! Καλό ταξίδι Μαριάννα μου», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου η οποία γνώριζε προσωπικά την αξέχαστη και φιλάνθρωπη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο παρεκκλήσι στην οικία της οικογένειας στην Εκάλη ενώ ακολούθησε η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 11:00. Όλα έγιναν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ακριβώς επιθυμούσε η οικογένεια που ήθελε να πενθήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CvKirGXo3L2/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved