To ξέγνοιαστο καλοκαίρι της Μάρας Ζαχαρέα - Οι πόζες με μαγιό και οι έξοδοι με φίλους στην Πάρο

H Μάρα Ζαχαρέα

Showbiz

To ξέγνοιαστο καλοκαίρι της Μάρας Ζαχαρέα - Οι πόζες με μαγιό και οι έξοδοι με φίλους στην Πάρο

Τώρα που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, η Μάρα Ζαχαρέα έχει γίνει πιο ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Πάρο

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star παραδοσιακά καταλήγει κάθε καλοκαίρι στο όμορφο νησί των Κυκλάδων που αποτελεί τον επίγειο παράδεισό της και το μέρος όπου καταφέρνει να βρει την ησυχία και την ηρεμία που επιζητά μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική τηλεοπτική χρονιά.

Μάλιστα, ήδη η Μάρα Ζαχαρέα έχει μαυρίσει από τα μπάνια, τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της στις παραλίες της Πάρου ενώ έχει αρχίσει να δείχνει και άκρως ανανεωμένη αφού καταφέρνει να αφιερώσει χρόνο στην προσωπική της ξεκούραση αλλά και σε εξόδους με φίλους.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα βρέθηκε με την καλή της φίλη Τίνα Μεσσαροπούλου που απολαμβάνουμε στο Happy Day, σε ένα από τα αγαπημένα της στέκια για φαγητό στην Παροικιά όπου και δείπνησαν συζητώντας συγχρόνως και τα τηλεοπτικά δρώμενα των οποίων και οι δύο είναι αναπόσπαστο κομμάτι.

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες της Μάρας Ζαχαρέα κατά τη διάρκεια των διακοπών της είναι να διαβάζει αγαπημένα της βιβλία αλλά και να μαζεύει... εικόνες για να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις που θα τη συντροφεύουν τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται.

Δείτε φωτογραφίες της που ανέβασε από τις φετινές διακοπές της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved