Όχι στην «έξωση» της Καίτης Γκρέυ!  Δικαστική απόφαση – σταθμός μετά τον «πόλεμο» της οικογένειας
Showbiz

Όχι στην «έξωση» της Καίτης Γκρέυ! Δικαστική απόφαση – σταθμός μετά τον «πόλεμο» της οικογένειας

Απόφαση-σταθμός που έχει επίκεντρο την τελευταία επιθυμία της Καίτης Γκρέυ θεωρείται η προσωρινή διαταγή που έβγαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, όσα είχε ζητήσει η τραγουδίστρια από τους συγγενείς και τους φίλους της πριν από τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που προέκυψαν έγιναν δεκτά μέσω της προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Και ποιο ήταν το κύριο αίτημα της αντίδικης πλευράς από εκείνο του γιου της, Φίλιππου, δηλαδή της οικογένειας του εκλιπόντος γιου της Βασίλη Ηλιάδη, που εκπροσωπούσαν τα παιδιά του Κώστας και Αγγελική Ηλιάδη καθώς και η νύφη της, μαζί με πλήθος φίλων και καλλιτεχνών; Να εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της τραγουδίστριας να πεθάνει στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και συνεχίζει να ζει.

kaiti-gkrei-(1).jpg

Ολα άρχισαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η υγεία της άρχισε να κλονίζεται. Ωστόσο, η ίδια, αν και πολλές φορές έφτασε σχεδόν στο σημείο να πουλήσει το σπίτι της, συναισθηματικοί λόγοι την ανάγκαζαν τελευταία στιγμή να το αποφεύγει.

Η ίδια είχε τονίσει σε φίλους αλλά και στην ίδια την οικογένειά της πως θέλει να πεθάνει στο σπίτι όπου έζησε τα ωραιότερα χρόνια της.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα και ενώ η ίδια η Καίτη Γκρέυ γιόρταζε τα 99α γενέθλιά της, τα οποία προβλήθηκαν και στην τηλεόραση αλλά και στον Τύπο, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος Ηλιάδης με εξώδικο που απέστειλε στην οικία της μητέρας του ζητούσε να γίνει δικαστικός συμπαραστάτης, δηλαδή να έχει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της μητέρας του και να τη μεταφέρει στη δική του οικία στον Ασπρόπυργο ή πιθανόν σε ίδρυμα, όπως ισχυρίστηκε η αντίδικη πλευρά του αδερφού του.

Αυτό το σκεπτικό βρήκε εντελώς αντίθετη τόσο την οικογένεια του δευτερότοκου γιου της, που την εκπροσωπούσε η νύφη της Εφη μαζί με τα δύο παιδιά της και εγγόνια της Καίτης Γκρέυ, Κώστα και Αγγελική Ηλιάδη. Αν και η Αγγελική Ηλιάδη δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τη γιαγιά της, δέχτηκε να πληρώνει εκείνη όλα τα έξοδα της φροντίδας της, με σκοπό να μην εκδιωχθεί από το σπίτι της.

kaiti-gkrei-(2).jpg

Μάλιστα, η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη απευθύνθηκε αστραπιαία στον δικηγόρο Οθωνα Παπαδόπουλο και κατάφερε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Καίτης Γκρέυ. Την περασμένη Δευτέρα το δικαστήριο άκουσε με προσοχή όσα είπαν οι δύο αντίδικες πλευρές.

Στην εκδίκαση της προσωρινής απόφασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη δόθηκε και βιντεοσκοπημένο υλικό που καταμαρτυρεί την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας.

kaiti-gkrei-(3).jpg

Ωστόσο, η μεγάλη μάχη για την κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια μεταξύ των δύο οικογενειών θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου, στο ακροατήριο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Εκεί οι δύο πλευρές, μαζί με μάρτυρες, θα κληθούν να αποδείξουν ότι η Καίτη Γκρέυ ζητούσε να παραμείνει μέχρι τον θάνατό της στο σπίτι που λάτρεψε όσο την ίδια της τη ζωή, και δεν είναι δυνατόν να εκδιωχθεί από αυτό και να μην εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της «Espresso», η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια «έχει δώσει ρητές εντολές και για το “τελευταίο ταξίδι”, όποτε αυτό έρθει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved