Βάσω Λασκαράκη: Από Κρήτη… Φλωρεντία! Εντυπωσιάζει η luxurious εμφάνισή της με ροζ σύνολο
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Από Κρήτη… Φλωρεντία! Εντυπωσιάζει η luxurious εμφάνισή της με ροζ σύνολο

Στη Φλωρεντία ταξίδεψαν η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγος της, Λευτέρης Σουλτάτος.

Το ζευγάρι αφού πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιριών του διακοπών στην Κρήτη, εκεί οπού ο σεφ δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ταξίδεψες τη μαγευτική Φλωρεντία και όπως παρατηρούμε από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους followers της η ηθοποιός, περνούν υπέροχα.

vasolaskaraki_356861065_18373779535012217_7274459769902483636_n.jpg

Μέχρι τώρα έχουν ήδη επισκεφτεί πολλά αξιοθέατα της πόλης και εννοείται έχουν γευτεί τις νοστιμιές της ιταλικής κουζίνας.

Εμείς βέβαια θαυμάσαμε και κάτι ακόμη στις φωτογραφίες κι αυτό δε είναι άλλο από το σύνολο που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο η Βάσω Λασκαράκη.

Το ροζ έχει την τιμητική του αυτή την εποχή και εκείνη το φόρεσε κάνοντας μια luxurious εμφάνιση με ντε πιες μοναδικό αποτελούμενο από παντελόνι και πανωφόρι ενώ από μέσα επέλεξε ένα απίθανο τοπ σε παρόμοια απόχρωση!

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery

«Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Όταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και τώρα, ότι “αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί”», έχει πει η ίδια για τη σχέση με τον άντρα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved