Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου – Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου
Showbiz

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου – Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Βίκτωρα Αποστόλου και στη συνέχεια βάφτισαν την κόρη τους.

Να σας θυμίσουμε οτι η Ούρσουλα Βλάχου είχε παντρευτεί πέρυσι το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο τον Βίκτωρα και λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

Μάλιστα, η 30χρονη έκανε πριν ένα μήνα το bachelorette πάρτι της και… το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Βίκτωρα.

Η νύφη έλαμπε στο λευκό δαντελένιο φόρεμά της και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Στη συνέχεια το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του, η οποία μικρούλα μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της και έπειτα ακολούθησε λαμπερή δεξίωση.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η ηθοποιός χόρεψε με τον μπαμπά της.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του υπέροχου γάμου της στην παρακάτω gallery

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της στο Mega και στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, είχε πει: «ο κόσμος που με συνάντα στο δρόμο μου λέει ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου. Συνήθως με ρωτάνε: «από που σε ξέρω;» και εγώ ντρέπομαι να τους πω. Έχει τύχει να χάσω φίλους λόγω της δημοσιότητας που είχα εκείνη την εποχή. Δεν σε πλησιάζουν όλοι επειδή θέλουν να είναι φίλοι σου. Κάποιοι θέλουν κάτι απώτερο από εσένα, ίσως λίγη από τη δημόσια προβολή που έχεις, παίζοντας σε μία σειρά. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, άλλα για έμενα ήταν ξεκούραση, ήταν η χαρά μου».

Και είχε αποκαλύψει για την συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «ξαφνικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε: «άσε κάτω την κόρη μου», αρπάζει τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον πέταξε έξω από την πόρτα στο σκηνικό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έπεσε κάτω εκείνη την ώρα και εγώ τελείως αυθόρμητα άρχισα να γελάω. ήταν τόσο αστείο που τελικά την κρατήσαμε. Ο ρόλος μου στη σειρά είχε ένα μαϊμουδάκι. Την πρώτη μέρα που έφερα το μαϊμουδάκι στο σπίτι η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Αριέττα Μουτούση και οι φίλες τους στη σκηνή ήταν σε παροξυσμό και ούρλιαζαν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved