Φιλοθέη Μωβ: «Ο Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα»
Showbiz

Φιλοθέη Μωβ: «Ο Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα»

Super Κατερίνα: Κόλαφος η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η Φιλοθέη Μωβ ξεσπά κατά του Γιάννη Βαρδή ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στη συναυλία που ήταν προς τιμήν του αείμνηστου τραγουδιστή, πριν από λίγες ημέρες.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω γι΄αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του.

FILOTHEI1_h.jpg

Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου… Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το Όλοι Μαζί Μπορούμε, που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει πράγματα που πρέπει να ελέγξω», είπε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν "φεύγουν" οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved