Γωγώ Μπρέμπου: Αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ μαζί πια μετά από αυτή τη συμπεριφορά
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Γωγώ Μπρέμπου: Αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ μαζί πια μετά από αυτή τη συμπεριφορά

Η Γωγώ Μπρέμπου θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο παράδεισος των Κυριών, ερμηνεύοντας το ρόλο της Όλγας.

Η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε για το ρόλο της αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της σειράς.

0378_GOGO_MPREMPOY_1432023.jpg

Η περιουσία της Όλγας έχει περιέλθει στη Δωροθέα ή στον Χρήστο;

«Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς περνάει μια μεγάλη περιουσία εν μια νυχτί σε άλλα χέρια. Αυτή τη στιγμή ανήκει σε ανώνυμη εταιρεία με έδρα την Αυστρία και ο Χριστόφορος βοηθάει την Όλγα να βγάλει άκρη».

Η σχέση του Πάρη και του Σίμου πώς θα είναι;

«Κάπως ανταγωνιστική αλλά με έναν χαριτωμένο τρόπο».

Όλα όσα συμβαίνουν τα παρακολουθεί στενά ο Αποστόλης, ο οποίος δεν έχει πεθάνει. θα αργήσει να εμφανιστεί και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

«Δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί ή όχι. Είναι όμως πολύ τρομακτικό για έναν άνθρωπο που έχετε αγαπήσει να σου πει ψέματα ότι έχει πεθάνει. Είναι φοβερά εκδικητικό. Κάνεις τους ανθρώπους σου να πονέσουν τόσο πολύ για να πετύχεις και πάλι τον σκοπό σου»

202204281030100.0136_GOGO_MPREMPOY_742022.jpg

Αυτό θα απομακρύνει ακόμη περισσότερο την οικογένεια;

«Αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ μαζί πια μετά από αυτή τη συμπεριφορά. Ο Αποστόλης έλεγε ψέματα και έκλεψε τα πάντα. Στο μέλλον, ακόμη και να κάνει επανορθωτικές κινήσεις, δεν θα πάψει ποτέ να είναι πατέρας του Πάρη αλλά δεν θα ξαναγίνει ποτέ ζευγάρι με την Όλγα».

Το σχέδιό του είναι να πάρει την περιουσία πίσω από τη Δωροθέα;

«Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά ας έκανε καλύτερους χειρισμούς από την αρχή και ας μη θεωρούσε τους γύρω του άβουλους και δεδομένους. Εξάλλου η Όλγα είναι ερωτευμένη με τον Γιαμαλή».

202007271009550.2828_GOGO_MPREMPOY_2672020.jpg

Η σχέση τους θα έχει μέλλον;

«Φαίνεται πως ναι. Στον δεύτερο κύκλο τους βρίσκουμε μαζί. Ο Σωτήρης τη στηρίζει σε όλες τις περιπέτειές της στις οποίες εμπλέκεται και ο ίδιος γιατί κάνει τις έρευνές του. Είναι η πρώτη φορά που η Όλγα έχει βρει έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και την υπερασπίζεται. Η αδελφή της έχει τις αντιρρήσεις της γιατί τον θεωρεί προικοθήρα. Η Όλγα όμως της λέει ότι είναι δικός της άνθρωπος και να μείνει έξω από τα προσωπικά της. Δεν κλονίζεται», είπε η Γωγώ Μπρέμπου στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved