Εβελίνα Βαρσάμη: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη
Showbiz

Εβελίνα Βαρσάμη: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σήμερα εκδικάζεται η έφεση που έχει καταθέσει ο κατηγορούμενος και από το δικαστήριο δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη σε μια σπανιότατη τηλεοπτική εμφάνιση, κοντοστάθηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οπού η δημοσιογράφος την ρώτησε για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

varsami-(2).jpg

Εκείνη, αρκέστηκε να πει πως η κατάστασή του βελτιώνεται και περιμένει τα αποτέλεσμα του σημερινής απόφασης.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

«Ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκε αφού αποδείχτηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι΄αυτό το ατύχημα. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που αφενός μεν στόχο έχουν είτε την αθώωσή του είτε τη μήνυση της ποινής. Στο αστικό μέρος, στην αποζημίωση, ολοκληρώθηκε η δίκη και η πλευρά του κυρίου Αγγελίδη πέτυχε και να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στη χθεσινή εκπομπή και συμπλήρωσε για την υγεία του παρουσιαστή πως:

varsami-(1).webp


«Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μια πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή».

Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Νοσηλεύθηκε 3,5 μήνες, εκ των οποίων οι 2,5 μήνες ήταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπήρχαν στιγμές που οι επιπλοκές ήταν πολλές και που κινδύνευσε η ζωή του. Όμως κατάφερνε κάθε φορά να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη βοήθεια των γιατρών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved