Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι φουλ ερωτευμένη – Έδωσε το πιο παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της
Showbiz

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι φουλ ερωτευμένη – Έδωσε το πιο παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από ένα μεγάλο διάστημα καθώς μετά τον πρόσφατο χωρισμό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου άνδρα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είναι ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία και οι κοινές φωτογραφίες στο instagram είναι συχνές. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες σε κοινή φιλική παρέα.

evridiki-papadopoulou-(3).jpg

Το ζευγάρι πέρασε μαζί το καλοκαίρι σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο, να δείχνει το πρόσωπο του νέου της συντρόφου.

evridiki-papadopoulou-3-(2).jpg

Το βράδυ του Σαββάτου 23/9 επέστρεψε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας ένα ακόμη τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο τη βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον αγαπημένο της, καλύπτοντας το πρόσωπό του με μία καρδιά.

Δείτε το νέο στιγμιότυπο στην παρακάτω Gallery:

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως είναι ερωτευμένη και θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια. Μάλιστα αποκάλυψε και την πλαστική που έκανε στο στήθος της μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Είμαι µια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο», είπε αποκαλύπτοντας πως: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved