Λίνα Σακκά - Η επανεμφάνιση: Εντυπωσιάζει στα 48 της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης
Showbiz

Λίνα Σακκά - Η επανεμφάνιση: Εντυπωσιάζει στα 48 της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Την επανεμφάνιση της στην τηλεόραση έκανε η Λίνα Σακκά μετά από 8 ολόκληρα χρόνια αποχής. Η ηθοποιός που έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Η ίδια πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όπως τονίζει νιώθει πως δεν έφυγε ποτέ. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο χρόνος της έχει φερθεί άψογα καθώς βρίσκεται στην ηλικία των 48 ετών και έχει αλλάξει ελάχιστα.

Μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής λαμβάνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 1998, σε ηλικία μόλις 22 ετών, μέσα από τη σειρά του MEGA, Η ζωή που δεν έζησα.

Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, "Αθώος ή ένοχος" ενώ το 2000, συμμετείχε σε 3 επεισόδια της αστυνομικής σειράς του ALPHA, "Κόκκινος Κύκλος". Τη σεζόν 2001-2002 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο ενώ την επόμενη σεζόν (2002-2003) πρωταγωνίστησε στην αισθηματική σειρά του ΑΝΤ1, "Η αγάπη ήρθε από μακριά" μαζί με τους Κώστα Σόμμερ και Πασχάλη Τσαρούχα. και στις σειρές Στο φως του φεγγαριού , Καθρέφτη καθρεφτάκι μου , Στον ήλιο του Αιγαίου ,Εντιμότατοι κερατάδες , Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα

Ακολούθησαν πολλές ακόμη τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές δουλειές, καθώς και δύο κινηματογραφικές. Κάποιες από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές της δουλειές, είναι οι "Γοργόνες" (2007-2008), τα "40 Κύματα" (2008-2009), αλλά και οι "Κούκλες" (2010-2011). Πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνισή είναι η σειρά "Η Εκδρομή" που προβλήθηκε τη σεζόν 2014-2015 από τον ΑΝΤ1.

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω Gallery:

Όσα ανέφερε η Λίνα Σακκά στον ΑΝΤ1:
«Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα μέσα σε αυτή τη δουλειά, την αγαπάω βαθιά, βλέπω τον κόσμο να μου μιλάει σαν να παίζω ακόμα στην τηλεόραση και μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έχουν κάνει τα παιδιά, που έρχονται κάτι μικρούτσικα και θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου».

«Παλαιότερα, επειδή ήταν άλλες οι συνθήκες εργασίας, δουλεύαμε με πολύ κέφι, μας πρόσεχαν πάρα πολύ οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί μας. Οπότε όλες οι δουλειές είχαν τεράστια αξία για μένα, δεν αντιμετώπισα ποτέ καμία δουλειά για να βγάλω χρήματα. Φυσικά έβγαζα χρήματα αφού οι συνθήκες τότε ήταν έτσι και πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε η Λίνα Σακκά που τον τελευταίο καιρό ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις εστίασης που έχει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved