Μαρκέλλα Γιαννάτου: Μέσα από ένα epic βίντεο αποκαλύφθηκε ο ηθοποιός που θα βαφτίσει την κόρη της
Showbiz

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Μέσα από ένα epic βίντεο αποκαλύφθηκε ο ηθοποιός που θα βαφτίσει την κόρη της

Γνωστός ηθοποιός ο νονός της κόρης της Μαρκέλλας Γιαννάτου.

Το μεσημέρι της Κυριακής (8-10) η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Μάγισσα» απόλαυσε μια όμορφη βόλτα με την μόλις 3 μηνών κόρη της και κάπου ανάμεσα στο κούνημα του καροτσιού και σε έναν απίθανο διάλογο αποκαλύφθηκε πως νονός της μικρής θα είναι ο Δημήτρης Μοθωναίος.

1675198929580-211098480-mothonaios.jpg

«Της δώσαμε το όνομα Μελία – Αφροδίτη και τη φωνάζω Μελιώ. Το Αφροδίτη το έχω και εγώ ως δεύτερο όνομα, το Μελία είναι αρχαίο ελληνικό, το έμαθα 1-2 χρόνια πριν και μου άρεσε πολύ», είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό η ηθοποιός

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/reel/CyI5qPQtMdZ/

«Ήταν πολύ εύκολη η εγκυμοσύνη μου. Δούλευα μέχρι που μπήκα στον μήνα μου. Μάλιστα μου έκαναν πλάκα όλοι στο γύρισμα. Το αστείο τους ήταν «κάτσε να δούμε στο YouTube πώς κόβουμε τον ομφάλιο λώρο», γιατί περίμεναν ότι θα γεννούσα εκεί. Πιο πολύ με δυσκόλεψε η επιστροφή στη δουλειά, λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, γιατί μου έλειπε το μωρό. Αισθανόμουν ότι κάτι δεν έκανα καλά που την είχα αφήσει σπίτι κι εγώ έτρεχα στο γύρισμα.

1696249385716-105902051-markella-giannatou-(2).jpg

Νιώθω ελλιπής μαμά, ότι δεν κάνω όσα θα έπρεπε να κάνω. Πολλές φορές όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα και κάθομαι μαζί της και τα λέμε, είμαι τόσο κουρασμένη που πάνω στο τέταρτο θέλω να πάω να κοιμηθώ. Εκεί νιώθω ενοχές, σκέφτομαι ότι πρέπει να μιλήσω μαζί της λίγο ακόμα», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τη μητρότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved