Στάνκογλου: Ο άνθρωπος με τα 1000 πρόσωπα – Από τις Μέλισσες, δήμαρχος στη Νύχτα & τώρα στο Ναυάγιο
Showbiz

Στάνκογλου: Ο άνθρωπος με τα 1000 πρόσωπα – Από τις Μέλισσες, δήμαρχος στη Νύχτα & τώρα στο Ναυάγιο

Γιατί όταν ο ηθοποιός είναι σπουδαίος τότε δεν πέφτει στην παγίδα της μανιέρας και η περίπτωση του Γιάννη Στάνκολγου είναι το απόλυτο παράδειγμα.

Από τότε που ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τηλεόραση εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα. Μετά τον δήμαρχο στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που ήρθε αμέσως μετά τον Όρκο στην ΕΡΤ και αφού είχαν προηγηθεί οι Μέλισσες, ήρθε ο ρόλος στο Ναυάγιο.

1675212607366-58848004-11f69a7c-stankoglou.jpg

Και η «μαγκιά» του Γιάννη Στάνκογλου είναι ότι σε κάθε ήρωά του δίνει και κάτι διαφορετικό και έτσι ποτέ μα ποτέ δεν θα πούμε πως κάπου είδαμε κοινά στοιχεία και πώς κάτι μας θύμισε από τον προηγούμενο ρόλο του.

Άγριες Μέλισσες – Θωμάς Κυπραίος

stankoglou-(3).jpg

«Απόλαυσα πολύ τον Κυπραίο, έναν τόσο κόντρα ρόλο, και από την άλλη γούσταρα το «Σχεδόν Ενήλικες» που μας έκανε πάλι παιδιά, γιατί προσπαθώ να κρατώ μέσα μου τον επαναστάτη έφηβο και αν λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι ωραίο να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις διαφορετικούς ρόλους και είναι κάτι που το κυνηγώ κι ο ίδιος»

Ο Όρκος – Άγγελος Ράπτης

stankoglou-(1).jpg

«Υπάρχει όμως και ένα κοινωνικό μήνυμα γιατί ο πρωταγωνιστής γίνεται γιατρός του δρόμου, καθώς έχει ανακαλύψει κάτι στον θάνατο της γυναίκας και της κόρης του. Κάποιος άλλος έπαιξε ρόλο σε αυτό»

Αυτή η νύχτα μένει – Χρήστος Αναγνώστου

1696845293869-984302915-stankoglou-(1).webp

Αλύγιστος, ευφυής, φιλόδοξος και επίμονος, ο Χρήστος είναι ένας από τους ισχυρούς της πόλης του, αλλά πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος της εποχής του. Όσο καλά ξέρει να χτίζει ευκαιρίες, άλλο τόσο ξέρει και να τις κάνει κομμάτια… «Προσέγγισα τον ρόλο μου με την αλήθεια. Προσπαθώ να είμαι εκεί, παρών, με την αλήθεια μου»

Ναυάγιο - Ιπποκράτης Πανόπουλος

stankoglou-(2).jpg

Υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού, θα βρεθεί τη νύχτα του ναυαγίου στο σημείο μηδέν στην απέλπιδα προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης επιβαινόντων. Θα ριχτεί στα κύματα με αυταπάρνηση για να σώσει όσες μπορεί, ανάμεσα τους και την Ειρήνη από τον όλεθρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved