Επώνυμοι Έλληνες που «έφυγαν» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή
Showbiz

Επώνυμοι Έλληνες που «έφυγαν» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή

Άνθρωποι νέοι που έδιναν από το ταλέντο τους δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους καθώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια και το νήμα της ζωής τους κόπηκε βίαια βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς ανθρώπους και όλους εμάς που τους θυμόμαστε με αγάπη.

Επώνυμοι Έλληνες που «έφυγαν» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή

Τόμας Πρωτόπαπας

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(5).jpg


Ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό. Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαΐου 2013.

Κατερίνα Γώγου

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(6).jpg


Η χαρούμενη και επιπόλαια μικρή αδερφή της Τζένης Καρέζη στο «Μια τρελή, τρελή οικογένεια» αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της επειδή δεν άντεχε την απόρριψη από τους πάντες. Το άψυχο κορμί της βρέθηκε μετά από δύο μέρες.

Ελευθερία Βιδάκη

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(7).jpg


Η επιλόχειος κατάθλιψη οδήγησε την 35χρονη ηθοποιό στο κενό. Ήταν 30 Μαρτίου του 2004 όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή είδαν τη γνωστή ηθοποιό να δίνει τέλος στη ζωή της από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της με τραγικό τρόπο.

Νίκος Σεργιανόπουλος

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(1).jpg


Στις 4 Ιουνίου 2008 ο 56χρονος Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Έπειτα από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2008 ένας 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα στις 26 Ιουλίου του 2008

Σοφοκλής Κωστούλας

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(2).jpg


Σοκ προκάλεσε ο αποτρόπαιος θάνατος του ηθοποιού Σοφοκλή Κωστούλα στο Λονδίνο, στις 29 Οκτωβρίου 2012, τον οποίο παρέσυρε νταλίκα που βγήκε από το δρόμο και έπεσε πάνω του.

Γιάννα Χατζημιχάλη

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(3).jpg


Η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη τον Απρίλιο του 2012 σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο. Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι γνώριζαν το Γολγοθά της.

Δημήτρης Βογιατζής

eponymoi-pou-pethanan-xafnika-(4).jpg


Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Δημήτρη Βογιατζή αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας λίγο πριν το τέλος του 2012, καθώς ο ηθοποιός αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του.
Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Τον Δημήτρη Βογιατζή, που είχε γίνει γνωστός από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» του MEGA το 2001, βρήκε νεκρό στο σπίτι του η μητέρα του.

Πηγή cretanmagazine

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved