Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το σπίτι που συγκατοικεί με τον Πέτρο Πυλαρινό είναι το απόλυτο mood maker!
Showbiz

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το σπίτι που συγκατοικεί με τον Πέτρο Πυλαρινό είναι το απόλυτο mood maker!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και η όμορφη παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Από τη μια η επαγγελματική της διαδρομή πάει από το καλό στο καλύτερο και από την άλλη στην προσωπική της ζωή έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του μουσικού, Πέτρου Πυλαρινού. Το ζευγάρι μάλιστα συγκατοικεί σε ένα σπίτι που έχουν φτιάξει οι δυο τους με αγάπη και μεράκι.

valia-(3).jpg

«Μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε πει τίποτα για γάμο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, γενικά, έλεγα πάντα ότι είμαι κατά του γάμου. Απλά τώρα δεν είμαι κατά του γάμου και με τη Βάλια είμαστε πολύ καλά, αυτό. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξέρεις τι γίνεται τώρα; Με έχει ψαρώσει ο Βασιλάκος στο Bachelor γιατί πάει και κάνει κάτι ραντεβού με άλογα, με μουσικούς στην παραλία και αυτό τώρα για να το κάνεις τοπ, δεν ξέρω πώς γίνεται και θέλει πλάνο σοβαρό. Οργανωνόμαστε για το ‘24», έχει πει ο τραγουδιστής.

Κάνοντας μια «βόλτα» στους λογαριασμούς που διαθέτουν στο Instagram είδαμε πώς έχουν κάνει το σπιτικό τους το απόλυτο mood maker!

valia-(1).jpg

Μιας που και οι δυο εργάζονται πολύ με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να «τρέχουν» αυτό που επιθυμούν είναι κατά την επιστροφή τους στο σπίτι να νιώθουν όμορφα και άνετα. Και το έχουν καταφέρει αφού το έχουν διακοσμήσει φανταστικά στήνοντας ωραίες γωνιές.

Η παλέτα των nude αποχρώσεων κυριαρχεί παντού ενώ το τζάκι δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρα. Διακοσμητικά και μικροέπιπλα είναι η πινελιά που κάνει το σπίτι ακόμη πιο comfort!

Δες φωτογραφίες στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved