Μαίρη Χρονοπούλου: Έτσι θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της – Το τελευταίο «πάρτι» με κρασιά
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Έτσι θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της – Το τελευταίο «πάρτι» με κρασιά

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι φίλοι και θαυμαστές της θα την αποχαιρετήσουν την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου στο υπέροχο σπίτι της στην Παιανία κάνοντας το τελευταίο "πάρτι" με κρασιά και γαρίδες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον φίλο και δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, με ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του θα μπει στο υπέροχο σπίτι της αυτή την Παρασκευή 13/10 στις 12 το μεσημέρι και περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

xronopoulou-a.jpg

Όσο για το φόρεμα που θα φορέσει η σπουδαία ηθοποιός μέσα στο λευκό φέρετρό της, το οποίο είναι παραλληλόγραμμο με έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι, είναι εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας, καθηλωμένη στο κρεβάτι, στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη σχεδιασμένο από τον φίλο της Χάρη Τσιάρα.

Στον εντυπωσιακό κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου, όπως εκείνη επιθυμούσε.

xronopoulou-kentriki1.jpg

Το πάρτι δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή.

Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Η σορός θα πρέπει να βρίσκεται την ίδια μέρα στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της.

Πάντα ασυμβίβαστη προσωπικότητα, δήλωνε -και τελικά θα το εφαρμόσει- ότι δεν ήθελε να ακούσει ψαλμωδίες πένθιμες. Και αυτό θα γίνει. Στις 4.20 η Μαίρη Χρονοπούλου θα οδηγηθεί στο κρεματόριο και στον καυστήρα, όπου θα αποτεφρωθεί για τρεις συνεχόμενες ώρες. Υστερα από λίγο θα είναι έτοιμη και η τέφρα της λαμπερής πρωταγωνίστριας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στον χώρο του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας έως το 40ήμερο μνημόσυνο. Κατόπιν θα αποτεθεί στο μνημείο που θα χτιστεί, σε συγκεκριμένο σημείο του κήπου του σπιτιού της. Πάνω στο μνημείο αυτό θα αναγράφεται η φράση που η ηθοποιός επιθυμούσε: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved