Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το σπίτι της στην Παιανία που την αποχαιρετούν οι φίλοι της
7570134
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το σπίτι της στην Παιανία που την αποχαιρετούν οι φίλοι της

Φίλοι και συνάδελφοι της Μαίρης Χρονοπούλου αποχαιρετούν την ηθοποιό, σε μία ξεχωριστή συνάντηση στο σπίτι της στην Παιανία, η οποία αποτελούσε και την τελευταία της επιθυμία.

Οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και όσοι λάτρεψαν τη σπουδαία ηθοποιό θα πουν το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα «πάρτι» στο σπίτι της στην Παιανία.

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της συγγενείς και στενοί φίλοι αποχαιρετούν τη Μαίρη Χρονοπούλου με μία γιορτή λίγες ώρες πριν από την αποτέφρωσή της. Θα ακολουθήσουν κατά γράμμα την τελευταία της επιθυμία.

mary-xronopoulou.jpg

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Στις 11.30 κατέφθασε στο σπίτι της η σορός της για να τοποθετηθεί στην αγαπημένη της γωνία, εκεί που της άρεσε να κάθεται δίπλα στο τζάκι και εκεί πηγαίνει ο κόσμος για να την ασπαστεί για τελευταία φορά.

Η σορός της είναι σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του μπήκε στο υπέροχο σπίτι της και περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της την αποχαιρετούν στο τελευταίο της ταξίδι.

xronopoulou-2.jpg

Όσο για το φόρεμα που φορά η σπουδαία ηθοποιός μέσα στο λευκό φέρετρό της, το οποίο είναι παραλληλόγραμμο με έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι, είναι εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας, καθηλωμένη στο κρεβάτι, στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη σχεδιασμένο από τον φίλο της Χάρη Τσιάρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved