Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έλεγα πως θα είμαι μια κλασική γιαγιά»
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έλεγα πως θα είμαι μια κλασική γιαγιά»

Η Αγγελική Νικολούλη εκτός από επιτυχημένη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας, είναι και μια τρυφερή μαμά.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της με το «Φως στο Τούνελ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον γιο της Κωνσταντίνο και πώς σκέφτεται τον εαυτό της ως γιαγιά!

1697019628426-593464160-pispirigkou-nikolouli-(1).jpg

Δεν μπορώ πραγματικά να σε φανταστώ να δουλεύεις με ένα μωρό στο σπίτι.

Συνδύασα τη δουλειά και την ανατροφή του Κωνσταντίνου, και νομίζω ότι τα κατάφερα. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Είχα τη βοήθεια και τη στήριξη του πατέρα του, με τον οποίο περάσαμε πολλά χρόνια μαζί. Στα παιδιά μας δίνουμε αγάπη πρώτα από όλα και τις βάσεις για να πορευτούν στη ζωή τους. Τον γιο μου τον θαυμάζω, έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Παραμένω δίπλα του, αλλά όχι μπροστά του. Το παιδί μου είναι το πιο δυνατό, αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου.

nikolouli-(2).jpg

Αλήθεια, εκείνος παρακολουθεί τις εκπομπές σου; Σου στέλνει μηνύματα την ώρα που είσαι στον αέρα;

Προσπαθεί να μη με αγχώνει. Όταν όμως πρέπει να επισημάνει κάτι, το κάνει, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η αλήθεια είναι πως με ξέρει καλά, ίσως περισσότερο από ό,τι εγώ τον εαυτό μου. Είναι διακριτικός, αλλά ουσιαστικός. Εμπιστεύομαι την κρίση του.

pispirigkou-nikolouli-(2).jpg

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως γιαγιά;

Προφανώς! Δεν είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής αυτό; Θα γίνει όταν το αποφασίσει ο γιος μου. Μη νομίζεις όμως ότι ζω καθημερινά με αυτή τη σκέψη. (Γελάει). Δεν θα έλεγα πως θα είμαι μια κλασική γιαγιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved