Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένειά της για την επιμέλεια της τραγουδίστριας
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια σήμερα η οικογένειά της για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

 Σήμερα, 24 Οκτωβρίου στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων θα εκδικαστεί η υπόθεση για την Καίτη Γκρέυ προκειμένου να γίνει σεβαστή η τελευταία της επιθυμία, ώστε να πεθάνει στο σπίτι όπου έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso, από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Μάλιστα, πριν από έξι μήνες έγινε γνωστό τα όσα συμβαίνουν στο ρετιρέ της στη Νέα Σμύρνη, όπου διαμένει η ερμηνεύτρια. Ένα διαμέρισμα γεμάτο ιστορία, κειμήλια και αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, που σπάνια μπορείς να βρεις στα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Ήταν περίπου μέσα Μαΐου όταν δέχτηκε στο σπίτι της από δικαστικό κλητήρα ένα χαρτί, με το οποίο ο γιος της Φίλιππος ζητούσε από τις Αρχές να πάρει τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του.

kaiti-gkrei-(4).jpg

Αμέσως στην οικογένεια του άλλου γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, σήμανε συναγερμός, καθώς τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν προμήνυε όλα αυτά που θα ακολουθούσαν. Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, στο κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλειά της.

Απέναντι από τον γιο της βρέθηκαν ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, και η νύφη της, Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους, Οθωνα Παπαδόπουλο, ζητώντας επίσης την επιμέλεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι δυο πλευρές μίλησαν με γεγονότα. Στο δικαστήριο επίσης δόθηκε από τα εγγόνια της βιντεοσκοπημένο υλικό. Τα αίματα όμως άναψαν όταν ο γιος της αναφέρθηκε στον αδερφό του, Βασίλη Ηλιάδη.

kaiti-gkrei-(2).jpg

«Ο εν ζωή γιος της Καίτης Γκρέυ προέβη σε μια δικαστική ενέργεια μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, χωρίς να ενημερώσει κανένα μέλος της οικογένειας. Η δικαστική ενέργεια απέβλεπε στον ορισμό του εαυτού του ως προσωρινού δικαστικού συμπαραστάτη, με απώτερο σκοπό να πάρει την κυρία Γκρέυ από το σπίτι. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων συγγενών, δηλαδή της οικογένειας του άλλου της γιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021, και είναι ουσιαστικά η σύζυγος του Βασίλη Ηλιάδη και τα δύο της παιδιά – εγγόνια της Καίτης Γκρέυ (Αγγελική και Κώστας).

kaiti-gkrei-(1).jpg

Η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της τραγουδίστριας είχε την άποψη ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία της κυρίας Γκρέυ να μη χρειαστεί να ξεριζωθεί και χάσει το περιβάλλον της, τα προσωπικά της αντικείμενα, τα κειμήλια και τις αναμνήσεις της από την καριέρα της» έχει αναφέρει κατ’ επανάληψη ο Οθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Βασίλη Ηλιάδη. Ο πρωτότοκος γιος της τεράστιας τραγουδίστριας Φίλιππος Ηλιάδης ορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης, αφού είναι και ο μοναδικός συγγενής α’ βαθμού.

gkrei.jpg

«Ωστόσο καταφέραμε, μετά από μια έντονη αντιδικία, να γίνει δεκτό το αίτημα της δικής μας πλευράς ώστε να μη φύγει από τις ρίζες της, να μην ξεσπιτωθεί σε αυτό το στάδιο της ζωής της. Υπήρχε έντονη αντιδικία, γιατί υπήρχε η υποψία από την οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη ότι απώτερος σκοπός είναι η εκμετάλλευση του ακινήτου μέσω μίσθωσης, είτε ακόμα και η εκποίηση» σημείωσε ο δικηγόρος.

Σήμερα, οι δύο πλευρές διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους με σκοπό την οριστική δικαστική συμπαράσταση της κορυφαίας τραγουδίστριας, αλλά και να σεβαστούν όλοι την τελευταία της επιθυμία, που είναι να παραμείνει σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved