Γιάννης Νέζης: Αγνώριστος σήμερα ο «Κωστάκης» του «Ρετιρέ»
Showbiz

Γιάννης Νέζης: Αγνώριστος σήμερα ο «Κωστάκης» του «Ρετιρέ»

Γιάννης Νέζης - Το θρυλικό «Ρετιρέ» παίζει σε επανάληψη για πάνω από τριάντα χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Μega και είναι η σειρά που έχει αγαπηθεί όσο λίγες.

Η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη αποτελεί σημείο αναφοράς για την τηλεόραση γενικότερα και ας έχουν περάσει ήδη τρεις δεκαετίες από την πρώτη της προβολή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε ήταν και ο τηλεοπτικό Κωστάκης. Ο κατά κόσμον Γιάννης Νέζης μεγάλωσε και σήμερα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του έχει αλλάξει αρκετά.

Ο υπάλληλος της εταιρίας Κόσμος που ουκ ολίγες φορές πιάστηκε στα χέρια με την τηλεοπτική Χαρούλα (Έλντα Πανοπούλου), έμεινε στη μνήμη μας για τα σακάκια του με τις βάτες, την φράντζα του και φυσικά τα μανίκια νυχτερίδα.

Ο Γιάννης Νέζης είχε δώσει μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην Super Κατερίνα. Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του στη σειρά του Γιάννη Διαλιανίδη που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, την οικογένειά του, τα τρία του παιδιά αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Τα τρία μου παιδιά είναι το πιο επιτυχημένο πράγμα που έκανα στη ζωή μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

nezis-3.jpg

Ρετιρέ

Για ποιο λόγο απέχει από την τηλεόραση; «Με την τηλεόραση έχω ανασφάλειες. Δεν είναι κάτι που εισπράττεις τη στιγμή που το κάνεις».

Πώς ήταν οι μισθοί στο «Ρετιρέ» και στους «Μικρομεσαίους»: «Θα σου πω ότι έπαιρνα περίπου 10 ενοίκια στο γύρισμα», απάντησε.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της πορείας του είχε πει. «Επειδή είμαι αυτοδημιούργητος. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν μπορούσα να πληρώσω ενοίκιο, υπήρξε και περίοδος που δεν είχα να φάω».

Δείτε στην παρακάτω Gallery πως είναι ο Γιάννης Νέζης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved