Σκαφιδά: Μας έδειξε το υπέροχο baby room που ετοιμάζει! Τα παιδικά έπιπλα και το πράσινο χαλί
Showbiz

Σκαφιδά: Μας έδειξε το υπέροχο baby room που ετοιμάζει! Τα παιδικά έπιπλα και το πράσινο χαλί

Μαμά ετοιμάζεται να γίνει η Γιούλικα Σκαφιδά και έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο.

Η όμορφη ηθοποιός θα υποδεχτεί τον γιο της, Αγγελή σε ένα φωτεινό baby room γεμάτο από υπέροχα έπιπλα στο χρώμα του ξύλου και φυσικά πολλά παιχνίδια μέσα σε ένα χώρο με τέλεια χρώματα κι ένα πράσινο χαλί.

youlika.skafida_1691414404_3164135816451603990_1202789009.jpg

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φανταστική φωτογραφία και είδαμε πώς το έχει διακοσμήσει.

Δες το κι εσύ στη gallery

«Στην εγκυμοσύνη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα, κάνω ακριβώς την ίδια ζωή με πριν, απλά δεν οδηγώ μηχανή και δεν πηγαίνω για τρέξιμο. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης μου, δεν τα βλέπω όλα ροζ πια. Θα γίνουν όλα αυτά, είναι μύθος; Δεν ξέρω. Περιμένω να δω, με μια γλυκιά ανυπομονησία»

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved