Κωνσταντίνου – Τότσικας: «Όταν παίζουμε, μπαίνουμε σ’ ένα κλίμα και ξαφνικά αλλάζει όλη μας η ζωή»
Showbiz

Κωνσταντίνου – Τότσικας: «Όταν παίζουμε, μπαίνουμε σ’ ένα κλίμα και ξαφνικά αλλάζει όλη μας η ζωή»

Τους χωρίζει σχεδόν μισός αιώνας, αλλά μοιάζουν συνομήλικοι. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Αποστόλης Tότσικας πρωτοσυναντήθηκαν με αφορμή την παράσταση.

Σύντομα η σχέση τους ξεπέρασε τα επαγγελματικά όρια. Άλλωστε και στο «Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκριν» του Τζεφ Μπάρον οι δύο ήρωες διαγράφουν τη δική τους πορεία και συνδέονται βαθιά.

konstantinou-totsikas-(2).jpg

Γιώργος Κωνσταντίνου – Αποστόλης Τότσικας

Πώς έγινε το «πάντρεμα» μεταξύ σας;

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Εμένα με “πάντρεψε" ο Κώστας Γάκης. Είχαν ήδη συνεννοηθεί οι δυο τους με τον Αποστόλη. Μετά μου το είπαν».
Αποστόλης Τότσικας: «Εμένα όταν μου το είπε για πρώτη φορά ο Γάκης μου έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι. Το πίστεψα μόνο όταν είδα μπροστά μου, στην πρώτη συνάντηση, τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Τον λάτρευα πάντα, με αυτή την αίσθηση ρεαλισμού που έβγαζε σε ό,τι έκανε. Και εγώ αυτό προσπαθώ, αυτό ψάχνω».

Γ. Κ.: «Εγώ τον Αποστόλη δεν τον ήξερα, δεν τον είχα δει ποτέ. Σημασία όμως έχει ότι από την αρχή, στις πρόβες, είδα έναν άνθρωπο που έπαιζε τόσο σύγχρονα, τόσο αληθινά, και δεν είναι εύκολο αυτό. Ή που θα είσαι μισοατάλαντος ή που θα έχεις το ελάττωμα της μανιέρας, τnς μονοτονίας Και βρήκα έναν άνθρωπο που μιλάει όπως κι εγώ. Αυτό που λέμε χημεία έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μιλάμε σαν να είμαστε στην πραγματικότητα, όχι σε παράσταση. Οταν ξεκινάμε να παίξουμε, μπαίνουμε σ’ ένα κλίμα και ξαφνικά αλλάζει όλη μας η ζωή. Μέσα στο θέατρο ζωντανεύει ένας άλλος κόσμος, μια άλλη στιγμή. Το χαιρόμαστε πολύ».

konstantinou-totsikas-(9).jpg

Γιώργος Κωνσταντίνου – Αποστόλης Τότσικας

Δεν σας ένοιαξε που δεν ξέρατε καθόλου τον Τότσικα;
Γ. Κ.: «Οχι. Ηθελα τόσο πολύ να παίξω με έναν νέο. Αυτή είναι η χαρά μου. Γιατί και ο σκηνοθέτης είναι ένας νέος άνθρωπος και ξαφνικά βρέθηκα σε αυτόν τον κόσμο των νέων ήταν μια ένεση για εμένα».
Πηγή Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved