Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ύψος, η ηλικία και η συνεργασία με την Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ύψος, η ηλικία και η συνεργασία με την Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega

Σε μια αναπάντεχη συνεργασία τη φετινή σεζόν θα δούμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega.

Ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος.

Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή.

1675180810030-455031939-xatzigiannis-3.jpg

Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Ιδιαίτερα ουσιαστική αφού εκτός από φίλη μου, η κυρία Κορομηλά αποτελεί ασφάλεια για κάποιον που βγαίνει μαζί της μπροστά στον φακό. Είναι σαν να κολυμπάς από τη μια άκρη της Μεσογείου στην άλλη έχοντας δίπλα σου έναν πρωταθλητή της κολύμβησης», έχει πει ο ίδιος.

Η ηλικία, το ύψος και η σχέση σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια

xatzigiannis-1-5.jpg

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1979 και είναι Σκορπιός στο ζώδιο. Το ύψος του είναι 1,78. Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Υπήρξε άριστος μαθητής και από πολύ μικρός έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι.

Είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων.

«Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται», έχει πει για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved