Μαρία Αλιφέρη: «Ο Φώσκολος με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Ο Φώσκολος με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα»

Η Μαρία Αλιφέρη σε συνέντευξή της μιλάει για τον Νίκο Φώσκολο για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά από πρώην συνεργάτες του. 

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν με τον αξέχαστο σκηνοθέτη και αν και παραδέχεται πως ήταν δύσκολος συνεργάτης με την έννοια του απαιτητικού, βλέπει πολύ εποικοδομητικά όσα έζησε δίπλα του...

Αναφέροντας τον Χρήστο Πολίτη, ο ίδιος πέρσι μίλησε για τις κάκιστες σχέσεις του με τον Νίκο Φώσκολο, έναν σκηνοθέτη με τον οποίο έχεις κάνει μεγάλες επιτυχίες, όπως «Η κραυγή των λύκων».

Δεν μπορείς να ξέρεις τι προσωπικά έχει ο καθένας ή τι σκέφτεται. Υπάρχουν και κακές στιγμές στη δουλειά μας, τόσες εντάσεις. Και ξέρεις, μια κακή στιγμή μετράει για πολλές. Ασφαλώς ο Φώσκολος ήταν δύσκολος με την έννοια ότι ήταν πολύ απαιτητικός, αλλά για αυτό έκανε και όλα αυτά που έκανε. Είχε λόγο για το οτιδήποτε. Ήταν δεσποτικός αλλά μάστορας. Ο Νίκος με είδε στο «Στησιχόρου 73» και με πήρε και κάναμε το «Εν τούτω νίκα».

1700029621651-609108815-aliferi.webp

Είναι αλήθεια ότι σου έβαζε συνεχώς απαιτητικές σκηνές;

Κανονικά. Με τον Νίκο Φώσκολο είχαμε μόνιμα στοίχημα να μου βάζει δύσκολες σκηνές για γύρισμα και εγώ να τις βγάζω. Είχα, θυμάμαι, μια σκηνή που έκανα τη ναρκομανή και με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα, όπου με έβρεχαν με λάστιχο. Εκείνο το γύρισμα κράτησε ώρες. Ήμουν σε αυτή την κατάσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved