Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη φώτο της νεογέννητης κόρης τους
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη φώτο της νεογέννητης κόρης τους

Η γιαγιά, Φιλαρέτη Κομνηνού φωτογράφισε τη νεογέννητη εγγονή της στην αγκαλιά του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου.

«Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!!Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας στο instagram.

O Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη έγιναν γονείς στις 21 Νοεμβρίου.

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο και ζύγιζε 2,900 γραμμάρια και φυσικά σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά της.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε αποκλειστικά στο Πρωινό Σουσού για τη γέννηση της κόρης του: «Ήμουν στον τοκετό αλλά είναι ιδιωτική στιγμή. Ό,τι σας είπαν, ισχύει, δεν θέλω να πω παραπάνω… Είναι μια απερίγραπτη χαρά, είναι πραγματικά απερίγραπτο το συναίσθημα. Όλα πήγαν πολύ καλά».

Να σας θυμίσουμε ότι ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη, Σωτήρης Τρομπούκης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τον τοκετό και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες.

«Γέννησε το βράδυ με φυσιολογικό τοκετό. Και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα αλλά με φυσιολογικό τοκετό, και όλα ήταν καλά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βγουν από το νοσοκομείο... Ο πατέρας ήταν παρών στον τοκετό και είναι μέσα στην τρελή χαρά όλοι».

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που έγινε γιαγιά, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της εγγονής της και δείτε την και εσείς παρακάτω!

Να τους ζήσει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved