Δημήτρης Οικονόμου - Αλεξία Κουλούρη: Περήφανοι γονείς στην ορκωμοσία του γιου τους
Δημήτρης Οικονόμου - Αλεξία Κουλούρη στην ορκωμοσία του γιου τους
Showbiz

Δημήτρης Οικονόμου - Αλεξία Κουλούρη: Περήφανοι γονείς στην ορκωμοσία του γιου τους

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Αλεξία Κουλούρη με την κόρη τους, Μαριάννα βρέθηκαν στην ορκωμοσία του γιου τους, Γιώργου.

Οι περήφανοι γονείς δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν τον γιο τους την ώρα της ορκωμοσίας του και στη συνέχεια όλη η οικογένεια μαζί πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Ο 59χρονος δημοσιογράφος έχει τρελή αδυναμία στα παιδιά του και ήταν γεμάτος περηφάνια και καμάρι για τον γιο του που αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

20231121115148_3D0A4717.jpg

«Είµαστε µαζί για την ουσία και όχι για το φαίνεσθαι. Για να µοιραζόµαστε ό,τι έχουµε κοινό και όχι να ξοδευόµαστε. Έχουµε σχέση ουσιαστική, στηρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ως αυθύπαρκτες όµως προσωπικότητες, διατηρούµε από την αρχή της γνωριµίας µας µέχρι και τώρα αυτόνοµες επαγγελµατικές διαδροµές» είχε πει η Αλεξία Κουλούρη στο παρελθόν σε συνέντευξή της για τη σχέση της με τον σύζυγο της.

Και ο Δημήτρης Οικονόμου έχει τονίσει: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είμαι πιεστικός πατέρας. Φυσικά και τα δικά μου τα παιδιά, όπως όλα, πέρασαν από διάφορες φάσεις, όπως βαρεμάρες κ.ά. Εγώ δεν τα πίεσα ποτέ, αλλά τα άφησα να εξελιχθούν. Πάντα τούς είχα εμπιστοσύνη και τους έλεγα το σωστό. Ενας φίλος μου ψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό. Και αυτό θα αποδεικνύεται κάποια στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια».

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την ορκωμοσία του γιου του Δημήτρη Οικονόμου και της Αλεξίας Κουλούρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved