Showbiz

Κώστας Τσουρός: Η κόντρα Συνατσάκη–Κουτσελίνη, η διαμάχη, η «αστυνομία των κινητών» και το εξώδικο

Gossip-tv Team

Στην κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 2/12 οι συντελεστές της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός πήρε το λόγο και αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

«Εγώ δε θέλω να τοποθετηθώ. Επειδή πολλοί μπορεί να γνωρίζουν ότι στο παρελθόν υπήρχε μια διαμάχη ανάμεσα σε μένα και τη Μαίρη Συνατσάκη, αν πω κάτι αρνητικό θα θεωρηθώ εμμονικός μαζί της, και αν πω κάτι θετικό, θα νομίζουν ότι το κάνω γι’ αυτόν τον λόγο.

mairizina-640x426.jpg

Άποψη έχω, είπατε εσείς το θέμα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι, θεωρώ πως η Ζήνα Κουτσελίνη με αυτή τη δήλωση ήθελε να καταδείξει ότι αυτοί που υποστηρίζουν την πολιτική ορθότητα σήμερα, παλιότερα λειτουργούσαν διαφορετικά. Αυτό μόνο. Τώρα για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, δε θέλω να τοποθετηθω» είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

tsouros.jpg

Τι είχε συμβεί όμως ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη;

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ο Κώστας Τσουρός είχε χαρακτηρίσει τη Μαίρη Συνατσάκη «αστυνομία των κινητών» γιατί είχε “καταδικάσει” μέσω instagram έναν άγνωστο άντρα που την κατέγραφε με το κινητό του. Τότε, η Μαίρη Συνατσάκη είχε απαντήσει στον δημοσιογράφο με έντονο τρόπο κι εκείνος της ανταπάντησε με ένα εξώδικο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved