Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Το ταξίδι στην Κρήτη και η συνάντηση με τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά
Showbiz

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Το ταξίδι στην Κρήτη και η συνάντηση με τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί και πρόσφατα ταξίδεψαν στην Κρήτη προκειμένου να συναντήσουν τον άνθρωπο εκείνο που «κρύβεται» πίσω από τη γνωριμία τους.

Αυτός δεν είναι άλλο φυσικά από τον πνευματικό τους πατέρα, Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος στο παρελθόν λειτουργούσε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, εκεί οπού οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

dimitravmk_1695645132_3199625736079142122_664764432.jpg

«Εμένα αυτή η καλημέρα μου έχει λείψει. Που ήταν τριπλή… Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Βαμβακούση στο βίντεο που ανέβασε ο Ντάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δεις κι εσύ η κοιλίτσα της Δήμητρας έχει μεγαλώσει αρκετά ενώ και οι δυο δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι.

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς».

Αναφερόμενη στο προηγούμενο διάστημα που έζησαν ως ζευγάρι, η Δήμητρα Βαμβακούση παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις της:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις – θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved