Σμαράγδα Καρύδη: Είπε δημόσια αυτό που πολλές φοβούνται να ξεστομίσουν για το λίφτινγκ!
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Είπε δημόσια αυτό που πολλές φοβούνται να ξεστομίσουν για το λίφτινγκ!

Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 00:10, στο MEGA, η «Μεγάλη Εικόνα» φιλοξενεί τη Σμαράγδα Καρύδη.

Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τη λαμπερή ηθοποιό στη νέα της καλλιτεχνική στέγη, το θέατρο Ήβη, στη γραφική περιοχή του Ψυρρή για μια συζήτηση εκ βαθέων.

Ανατρεπτική, αυθεντική και χειμαρρώδης, η λατρεμένη ως «Ντάλια» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Στο Παρά Πέντε», απαντά με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

smaragda-karidi-(4).jpg

Τα παιδικά της χρόνια, η σχέση της με τον χρόνο, οι κοινωνικές της ανησυχίες και η διαχείριση των προκλήσεων της ζωής. Ποια είναι η θέση της Σμαράγδας Καρύδη απέναντι στην πολιτική και πώς ονειρεύεται το μέλλον της; Η «μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», όπως τιτλοφορείται το θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστεί και υπογράφει τη σκηνοθεσία;

Μια απολαυστική συνέντευξη που παίρνει απρόσμενη τροπή…

«Φοβόμουν να εκθέσω το οτιδήποτε είχα μέσα μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω lifting, αν χρειαστεί. Δεν θεωρώ σωστό αν μια γυναίκα ή ένας άντρας κάνει lifting, να βγει να το πει δημόσια», είπε μεταξύ άλλων στη Νίκη Λυμπεράκη, η Σμαράγδα Καρύδη.

Για το «Παρά 5»: «Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το «Παρά 5» είναι πιο πολλά από τα νούμερα που κάνουν καινούριες σειρές. Δεν με ενοχλεί να με φωνάζουν «ντάλια». Είναι εάν κομμάτι της δουλειάς που το έχω αποδεχτεί», συμπλήρωσε.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved