Τότσικας: «Αυτό που προσπαθείς με τον κόσμο είναι να του ανοίξεις λίγο τα μάτια την καρδιά»
Showbiz

Τότσικας: «Αυτό που προσπαθείς με τον κόσμο είναι να του ανοίξεις λίγο τα μάτια την καρδιά»

Πού νιώθεις καλύτερα ο Αποστόλης Τότσικας; Θέατρο, σινεμά ή τηλεόραση;

«Τα τελευταία δέκα χρόνια, τα μισά από αυτά που είμαι στον νιώθω πάρα πολύ καλά στο θέατρο γιατί έχω αρχίσει να συγκεντρώνομαι περισσότερο. Βέβαια πάντα ήμουν συγκεντρωμένος, απλώς μου φύγει το υπερβολικό άγχος. Αλλά εκεί όπου νιώθω άνετα είναι στο κινηματογράφο, νιώθω ότι είμαι σαν στο σπίτι μου. Στο θέατρο δεν θα νιώσω σαν στο σπίτι μου γιατί δεν θέλω να επαναπαυτώ. Θέλω να είμαι alert, αλλά με μια χαλαρότητα. Αυτό βέβαια που συμβαίνει τώρα Κωνσταντίνου είναι συγκλονιστικό. Απλά αφήνομαι και χάνομαι»

aa77cfa7-apostolis-totsikas.jpg

Σου αρέσει να σε βλέπεις στην οθόνη;

«Οχι, καθόλου. Πάντα νιώθω ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα. Στο θέατρο δεν μπορείς να ξέρεις γιατί δεν μπορείς να βγεις έξω από σώμα σου για να σε δεις. Εχεις γνώμονα τον συνάδελφο και τους θεατές. Πιάνεις τα vibes για να δεις αν τα έχεις καταφέρει. Αν το έργο έχει σημεία στα οποία περιμένεις να αντιδράσει το κοινό και εκείνο αντιδράει και στα 16, έχεις πετύχει»

9ada46b2-totsikas-kori-tavli.jpg

Εχεις παίξει σε άδεια αίθουσα;

«Εντελώς άδεια, όχι, δεν μου έχει τύχει, αλλά δεν έχει σημασία τι κόσμο έχεις. Το θέατρο για μένα είναι το γυμναστήριό μου, είναι τα θεμέλιά μου. Με ενδιαφέρει ο κόσμος που θα έρθει να καταλάβει την αγάπη μου γι’ αυτό που κάνω και το τι θέλω να μεταδώσω έργο. Δεν ξέρω αν θα κάνω τη ζωή του καλύτερη, πιστεύω πως ναι και όχι. Αυτό που προσπαθείς με τον κόσμο είναι να του ανοίξεις λίγο τα μάτια την καρδιά. Κι όταν αυτό συμβαίνει, είναι ευτυχία», λέει στο Gala.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved