Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ξαφνικά, με το που βγήκε η δικαστική απόφαση, σταμάτησαν οι προτάσεις στην TV»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ξαφνικά, με το που βγήκε η δικαστική απόφαση, σταμάτησαν οι προτάσεις στην TV»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε για τα συγγενικά δικαιώματα της Λάμψης στην οποία πρωταγωνιστούσε και την οποία κέρδισε τελικά. 

Όμως, όπως επισημαίνει στις δηλώσεις του, μετά από τη δικαστική απόφαση που βγήκε υπέρ του, ξαφνικά δεν είχε καμία πρόταση για δουλειά στην τηλεόραση.

Κάτι που ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι κινηθήκατε νομικά κατά του ΑΝΤ1 ζητώντας μερίδιο αμοιβής για τα συγγενικά δικαιώματα της σειράς (σ.σ. Λάμψη) αναφορικά με την προβολή των επεισοδίων στο εξωτερικό. Μια δικαστική διαμάχη που τελικά κερδίσατε.

Πρόκειται για τον Νόμο 2121, που θεσπίστηκε το 1993 και λέει ότι οι ηθοποιοί θα πρέπει να αμείβονται για τα επεισόδια που προβάλλονται στο εξωτερικό. Κέρδισα δύο δικαστήρια πρωτόδικα και τώρα περιμένω και την απόφαση από τον Άρειο Πάγο. Στην Ελλάδα ο ηθοποιός δεν διεκδικεί αυτά που πρέπει, εάν στη χώρα μας οι ηθοποιοί ήμασταν ενωμένοι θα μπορούσαμε να έχουμε συλλογικές συμβάσεις και δεν μιλάω συνδικαλιστικά. Το έκανα για την επανάστασή μου, δεν είμαι από τους ανθρώπους που υποκύπτουν, θέλω αυτό που μου ανήκει να το παίρνω δίκαια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή σας αναφέρατε ότι δεν έχετε τηλεοπτικές προτάσεις γιατί βρίσκεστε στα δικαστήρια με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Έχει να κάνει με τον ΑΝΤ1 και τη Λάμψη ή πρόκειται για άλλη υπόθεση;

Πρόκειται για την υπόθεση αυτή. Πιστεύω πως ένας από τους λόγους που δεν έχω προτάσεις είναι λόγω αυτού. Μέχρι το 2008, προτού βγει η δικαστική απόφαση, δούλευα σε σίριαλ. Στις «Φιλοδοξίες» και στις «Αέρινες σιωπές» του MEGA. Ξαφνικά, με το που βγήκε η δικαστική απόφαση, σταμάτησαν οι προτάσεις. Πιστεύω ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ότι κερδήθηκαν αυτά τα δικαστήρια. Βρισκόμαστε σε μια πολύ όμορφη χώρα, αλλά με πάρα πολλές ατυχίες…

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved