Θοδωρής Ρωμανίδης: «Όταν έπαιζα στη «Λάμψη», έβαφα τα χέρια μου, για να μην φαίνεται η λεύκη»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Όταν έπαιζα στη «Λάμψη», έβαφα τα χέρια μου, για να μην φαίνεται η λεύκη»

Χάρη στο πηγαίο ταλέντο έχει σημειώσει σπουδαία καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, κερδίζοντας επάξια μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού. Ο λόγος για τον Θοδωρή Ρωμανίδη.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη λεύκη αλλά και πάρκινσον από τα οποία πάσχει.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά και για τη λεύκη και για το πάρκινσον από τα οποία πάσχετε...

Γιατί να μην μιλήσω ανοιχτά, πρέπει να μιλάμε ανοιχτά. Κάποιοι ντρέπονται να πουν ότι είναι άρρωστοι. Ίσα ίσα πρέπει να σταθούν δίπλα σου όχι από λύπηση, αλλά από συμπαράσταση και να μην σε πάρει από κάτω. Ειδικά το πάρκινσον έχει πολύ να κάνει με την ψυχολογία.

201911261136250.9729_NIKOLAIDIS_ROMANIDIS_25112019.jpg

Όταν σας ανακοίνωσαν ότι πάσχετε από πάρκινσον, ήταν σοκ για εσάς;

Ειλικρινά δεν ξέρω, γιατί διαχειρίστηκα καλά όταν μου είπαν ότι έχω πάρκινσον. Ήταν σα να μου είπαν ότι έχω αιμορροΐδες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σχεδόν το περίμενα. Έχω έναν γιατρό που έχει πάει στη Σουηδία τώρα και με έχει σε μια ηρεμία, σαν να μην έχω τίποτα.

Σας έφεραν ποτέ σε δύσκολη θέση λόγω της λεύκης;

Όταν έπαιζα στη «Λάμψη», έβαφα τα χέρια μου, για να μην φαίνεται η λεύκη. Κάποια στιγμή με είδε ο γιος του Φώσκολου, ο Σπύρος που σκηνοθετούσε και μου λέει τι κάνεις, ξέβαψέ τα. Επειδή είχε σπουδάσει στην Αμερική μου είπε να τα αφήσω όπως είναι για να κερδίσω και άλλο target group. Μου έφυγε οποιοσδήποτε κόμπλεξ τότε. Πλέον η λεύκη είναι πολύ διαδομένη. Και ο Μάρκος ποτέ δεν μου είπε κάλυψέ τα, παρότι έβγαινα με σορτσάκια και κοντομάνικα. Μόνο πέρυσι στο «Κλουβί με τις τρελές» ήρθα σε δύσκολη θέση όταν γράφτηκε μια κριτική από έναν κύριο που έλεγε «τι θέλει και σηκώνει τη φούστα για να βλέπουμε τα σημάδια του; Ας τα κρατήσει για τον εαυτό του».

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved