Γάμος Κουρή-Τοπαλίδου: Η συγκινητική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου για την ένωση του ζευγαριού

O Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου εν μέσω βροχής από ρύζι μετά τον γάμο τους

Showbiz

Γάμος Κουρή-Τοπαλίδου: Η συγκινητική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου για την ένωση του ζευγαριού

Χθες (12/12) στον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου οι νεόνυμφοι είχαν κοντά τους πολύ αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά όλοι μοιράστηκαν μαζί τους τη χαρά τους για αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή τους. 

Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Ρήγος ο οποίος γνωρίζει τόσο τον ηθοποιό όσο και τη βραβευμένη χορεύτρια εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε για τους νεόνυμφους, τους γνωρίζει τουλάχιστον 20 χρόνια αφού το στιγμιότυπο που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους είναι από το 1993.

Τότε που, όπως μας ενημέρωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου επί σκηνής. Η φωτό μάλιστα είναι κολάζ με στιγμιότυπο εκείνης της εποχής και της χθεσινής μέρας του γάμου τους.

Ο Ρήγος έκανε κολάζ τη μία φωτό δίπλα στην άλλη και έγραψε «Στη σκηνή, 1993» και στη δεύτερη έγραψε «Στη ζωή, 2023», με το ζευγάρι να απεικονίζεται τότε και τώρα.

Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε συγκίνηση και φυσικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος δέχτηκε «βροχή» τα σχόλια για αυτή την τόσο τρυφερή κίνησή του.

Φυσικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος χθες ήταν από τους πρώτους που κατέφθασαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να βρίσκεται κοντά στον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της προσωπικής τους ζωής, δείχνοντας πολύ χαρούμενος. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved