H σπάνια εμφάνιση της Ούστα, τα λευκά biker boots της Μανούρη και η φούξια τσάντα της Ουζουνίδου
Showbiz

H σπάνια εμφάνιση της Ούστα, τα λευκά biker boots της Μανούρη και η φούξια τσάντα της Ουζουνίδου

Θεατρική έξοδος για επώνυμους. Το βράδυ της Δευτέρας (18-12) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κακούργα πεθερά» στο θέατρο Πόρτα.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί επώνυμοι ανάμεσα στους οποίους και η Αλεξάνδρα Ούστα σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Η ηθοποιός αφού απόλαυσε την παράσταση πόζαρε με συναδέλφους και όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις, η Αλεξάνδρα παραμένει το ίδιο λαμπερή κα όμορφη όπως τα πρώτα χρόνια της δημιουργικής της πορείας στην τηλεόραση.

IMG_2984.jpg

Στην ίδια παρέα όμως συναντήσαμε και την Ελένη Ουζουνίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση. Τη φετινή σεζόν η ηθοποιός επέλεξε να είναι εκτός τηλεόρασης μετά την μεγάλη επιτυχία της ηρωίδας της στα Νούμερα της ΕΡΤ, δίνοντας προτεραιότητα στο θέατρο. Φορώντας ένα απίθανο πανωφόρι σε γκρι αποχρώσεις, ξεχωρίσαμε και το σικ φούξια τσαντάκι της.

Τα βλέμματα όμως κέντρισε και η Εριέττα Μανούρη με την εμφάνισή της, την οποία απογείωσε με ένα ζευγάρι λευκά biker boots.

Δες φωτογραφίες

Στο νέο έργο της, η Νεφέλη Μαϊστράλη εμπνέεται από ένα διάσημο έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα στις αρχές του 20ού αιώνα, το Έγκλημα της Χαροκόπου ή το Έγκλημα του αιώνα, όπως το χαρακτήρισαν οι δημοσιογράφοι της εποχής. Το 1931, ανήμερα των Θεοφανίων, στις όχθες του ποταμού Κηφισού, ξεβράζονται σακιά που περιέχουν ένα διαμελισμένο πτώμα. Η έρευνα της αστυνομίας θα υποδείξει ως ενόχους την πεθερά, τη σύζυγο νύφη, τον ξάδερφο της νύφης και την υπηρέτρια του σπιτιού. Η κοινή γνώμη συνταράσσεται, όχι μόνο από την αγριότητα του εγκλήματος, αλλά ειδικότερα από το γεγονός ότι οι βασικοί δράστες είναι γυναίκες. Η σκληρή πατριαρχική κοινωνία αδυνατεί να πιστέψει ότι μια γυναίκα –ακόμη κι αν είναι θύμα χρόνιας κακοποίησης όπως αποδείχθηκε στη δίκη– είναι ικανή για μια τόσο φρικιαστική πράξη.

Μεταφέροντάς μας σε ένα αθηναϊκό παρελθόν, η Κακούργα πεθερά αφηγείται μια σκληρή ιστορία ενδοοικογενειακής βίας. Με θαρραλέες περιγραφές και φωτίζοντας την οριακή ψυχολογία των ανθρώπων που καταφεύγουν στη βία έχοντας υπάρξει προηγουμένως οι ίδιοι θύματά της, αναδεικνύει τις πικρές ομοιότητες με την εποχή μας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved