Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπάνια έξοδός τους στη Θεσσαλονίκη! Αποκλειστικές φωτό
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπάνια έξοδός τους στη Θεσσαλονίκη! Αποκλειστικές φωτό

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος και συναντήθηκαν με αγαπημένους φίλους ενώ τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός μας, απαθανάτισε την όμορφη ηθοποιό με τον επιχειρηματία σύζυγό της, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE και διασκέδασαν με την ψυχή τους, την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, στην παρέα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ήταν και η καλή φίλη της ηθοποιού Νικόλ Παναγιώτου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την σπάνια βραδινή έξοδό τους στην παρακάτω gallery:


Θυμίζουμε ότι ήταν 6 Οκτωβρίου του 2018 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο έχοντας στο πλευρό του όλα του αγαπημένα πρόσωπα. Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τη σχέση της και τον γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία. «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έχει πει για την ημέρα της γνωριμίας τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved