Γιώργος Λιάγκας – Snik: Δίνουν οριστικό τέλος στην κόντρα τους με μία selfie φωτογραφία
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας – Snik: Δίνουν οριστικό τέλος στην κόντρα τους με μία selfie φωτογραφία

Να λύσουν μια για πάντα την κόντρα τους θέλησαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik όπως αποκάλυψαν μέσα από το instagram το βράδυ της Τετάρτης 3/1.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απασφάλισε κατά του τράπερ τον Οκτώβριο του 2019 καθώς εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος από την εκπομπή «Το Πρωινό», κατεβάζοντας το μικρόφωνο

Τρία χρόνια μετά Γιώργος Λιάγκας και Snik έγιναν πρωταγωνιστές ενός νέου επεισοδίου, όταν ο τράπερ προκάλεσε τον παρουσιαστή να βρεθούν στο… ρινγκ, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της ομάδας της εκπομπής «Το Πρωινό» γύρω από τις σχέσεις Snik-Light, οι οποίοι είχαν κανονίσει μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας.

liagkas.jpg

Μέσα από τα stories του στο Instagram ο Snik ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φωτογράφιζε τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, σχολιάζοντας πως όλα γίνονται για την τηλεθέαση.

«Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με, γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από 2-3 χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι’ ακόμη μια φορά. Είπαν: μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία», είπε απαντώντας την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε γνωστό μαγαζί και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί, δίνοντας τέλος στη μακροχρόνια… κόντρα ανάμεσά τους. «Το λήξαμε κι αυτό. Beef ended», έγραψε ο δημοφιλής τράπερ.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved