Αρβανίτη κατά Νταλάρα:«Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα & κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ»
Showbiz

Αρβανίτη κατά Νταλάρα:«Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα & κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ»

Η Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και απάντησε μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Νταλάρα που έκανε τις πιο πολυσυζητημένες δηλώσεις αυτής της περιόδου.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε:

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του καραγκοζιλικίου».

arbanith.jpg

Πρόσφατα έκανε κάποιες δηλώσεις ο Γιώργος Νταλάρας. Συγκεκριμένα, είπε: «Σε κάποιες διαφημίσεις, στις στάσεις, είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν πολλοί Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές, που είναι πάρα πολύ διάσημοι κι έχουν κάνει μεγάλες καριέρες, είναι θεόφαλτσοι, είναι για γέλια οι φωνές τους.

Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, ο κόσμος τους έχει ανταμείψει. Νομίζω ότι θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην κοινωνία και την αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις». Ποια είναι η γνώμη σου;

Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για εξτρά εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται. Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος, είπε η Σοφία Αρβανίτη στην On Time και στη Σάσα Σταμάτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved