Μανώλης Μαυροματάκης: «Έχουν γράψει και ότι δεν παίζω καλά και διάφορα. Με επηρεάζει, φυσικά»
Showbiz

Μανώλης Μαυροματάκης: «Έχουν γράψει και ότι δεν παίζω καλά και διάφορα. Με επηρεάζει, φυσικά»

O Μανώλης Μαυροματάκης σε συνέντευξή του μιλάει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα όσα γράφονται τον ίδιο και τη δουλειά του αλλά και τη σχέση που έχει με τη δημοσιότητα γενικότερα! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχεται ότι η παρουσία του στην τηλεόραση και η αναγνωρισιμότητα που απέκτησε άλλαξαν κατά κάποιο ποσοστό την ιδιωτικότητά του ενώ αποκαλύπτει γιατί δεν έχει και μεγάλη αγάπη για τα social media.

Διαβάζετε αυτά που γράφονται για σας και για τη δουλειά; Σας στεναχωρούν;

Δεν πέφτω με τα μούτρα, αλλά διαβάζω, ναι. Και τις κριτικές. Έχουν γράψει και ότι δεν παίζω καλά και διάφορα. Με επηρεάζει, φυσικά. Όπως λέει και ο ήρωας του Τσέχοφ που υποδύομαι, «όταν με επαινούν μου είναι ευχάριστο, όταν με κατηγορούν χάνω το κέφι μου για μια δυο μέρες».

Δεν έχετε πια αυτήν την αυτοπεποίθηση που απαντάει σε όλα αυτά;

Όχι, καθόλου. Σε αυτή τη δουλειά δεν είναι καλό εργαλείο η αυτοπεποίθηση. Τη χρειάζεσαι για να μπορείς να σταθείς, αλλά συχνά σε αποπροσανατολίζει. Χρειάζεται ένας συνδυασμός αυτοπεποίθησης και ανοίγματος. Ο τρόπος με τον οποίο ερχόμαστε σε επαφή με τους άλλους είναι η ατέλειά μας. Οι ρωγμές συνδέουν τους ανθρώπους. Αυτό είναι και το δύσκολο σε μια πρόβα, να δείξουμε τις ρωγμές μας ο ένας στον άλλον.

Η τηλεόραση άλλαξε τα όρια της ιδιωτικότητας;

Ναι, μου τα άλλαξε. Κάποιες φορές είναι κουραστικό. Δεν μπορώ να το συνηθίσω ακόμα. Κάπως το αντέχω και βρίσκω τρόπο να το διαχειρίζομαι. Πολλές φορές υπάρχει αγένεια ακόμα και στη φιλοφρόνηση. Έχουμε μια καταραμένη οικειότητα που δεν ξέρω πού τη βρίσκουμε και αρχίζουμε να πυροβολούμε.

Social media έχετε;

Ένα facebook έχω. Δεν τα μπορώ. Είναι ένα ψέμα. Ένα ψέμα, το οποίο όμως ποδηγετεί τον κόσμο, τον χειραγωγεί και τον καθηλώνει. Μας δίνει μια ψευδαίσθηση κοινωνικοποίησης, η οποία είναι χειρότερη και από τη μη κοινωνικοποίηση. Καλύτερα να ήμασταν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο ή αναχωρητές σε μια έρημο παρά αυτό το πράγμα. Είναι πιο ερημικό από την έρημο. Είναι κομμάτι ελέγχου.

Πηγή: Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved