Κιουρτσάκη-Λώσης: «Η οικονομική τους κατάσταση είναι δύσκολη», αποκαλύπτει ο κουμπάρος τους
NDP photo agency
Showbiz

Κιουρτσάκη-Λώσης: «Η οικονομική τους κατάσταση είναι δύσκολη», αποκαλύπτει ο κουμπάρος τους

Στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου μίλησε το πρωί της Δευτέρας (5-02) ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση για την κόντρα τους με την Άντζελα Δημητρίου.

«Την Άντζελα τη λατρεύω, περάσαμε δόξες μεγάλες, δεθήκαμε. Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Είπε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν. Κατά τη γνώμη μου δεν στέκουν. Ο γαμπρός της μπορεί να έκανε ορισμένα λάθη. Έπρεπε να του τραβήξει το αυτί», είπε αρχικά και συνέχισε:

olga-kiourtsaki-dimitriou.jpg

«Δεν θεωρώ ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν στην Αμερική. Ο Φώτης έτρεχε για την Άντζελα και έκλεισε τη δουλειά στην Αμερική. Της έχουν βάλει λόγια. Πριν από 6 χρόνια είχε ξαναδημιουργηθεί παρεξήγηση.

koumparos-kiourtsaki-(2).jpg

Η Άντζελα Δημητρίου είχε βρεθεί σε οικονομικό πρόβλημα και τα παιδιά της είπαν ότι θα μαζεύουν τα χρήματα για να ξεπληρώσουν τα χρέη. Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης.

koumparos-kiourtsaki-(1).jpg

Τρεις μέρες πριν γίνει το περιστατικό ήταν όλοι μαζί και ο Φώτης κουβαλούσε τα πράγματα της Άντζελας», είπε ανάμεσα σε άλλα ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved