Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του και η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του και η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο

Super Κατερίνα: Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή και την αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στις δικαστικές εξελίξεις και ανέφερε ότι τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις αύξησαν.

«Ήταν ένας πολυτραυματίας με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του. Πρέπει να πούμε ότι ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές σε βαθμό να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας.

Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε... Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και πάρα πολλά όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ό, τι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω το μήνυμα του ίδιου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα», είπε ο Αγαμέμνων Τάτσης για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και την κατάσταση της υγείας του.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved