Ο Γιάννης Βούρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Ξαφνικά βγαίνω και λέω "τι έκανα 43 χρόνια;"»
Showbiz

Ο Γιάννης Βούρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Ξαφνικά βγαίνω και λέω "τι έκανα 43 χρόνια;"»

Σε μια εκ βαθέων προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Βούρος.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τα παιδιά του. «Δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου στον ποσοτικό χρόνο που ήθελα», είπε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως πλέον θέλει όσο χρόνο του απομένει να τον αξιοποιήσει διαφορετικά.

vouros-(2).jpg

«Δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου στον ποσοτικό χρόνο που ήθελα. Κανείς από εμάς δεν είχε τον χρόνο να ήταν, η ζωή μου ήταν πρόβα, παράσταση, περιοδεία. Ήθελα να είμαι περισσότερο. Η απουσία μου μπορεί να έχει βαρύνει περισσότερο από την παρουσία μου απλώς συνηθίζουμε να λέμε και το βλέπω από τα παιδιά, ότι ήταν ποιοτική η παρουσία με αρχές, με ένα σύστημα σεβασμού, φιλότιμου, αισθητικής», είπε και συνέχισε:

vouros-(5).jpg

«Τα παιδιά μου δε μου εξέφρασαν ποτέ κανένα παράπονο. Ήταν κατανοητός ο λόγος που έλειπα… Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ τώρα ξαφνικά βγαίνω και λέω “τι έκανα 43 χρόνια; Ήμουν εγκλωβισμένος να είμαι σε μια παράσταση, Χριστούγεννα – Πάσχα να σηκωθώ από το οικογενειακό τραπέζι να πάω σε παράσταση”. Πρέπει να απομακρυνθώ και να δω τον ποσοτικό και ποιοτικό χρόνο που μου απομένει… Αυτόν τον χρόνο θέλω να τον αξιοποιήσω με έναν διαφορετικό τρόπο»

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved