Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είναι λίγο ταραγμένη. Την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας…»
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είναι λίγο ταραγμένη. Την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας…»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μάλιστα για κάποιες ώρες μπήκε στην Εντατική. 

Σύμφωνα με τη στενή φίλη και συνεργάτιδα της ηθοποιού, τη Σταυρίνα Ευστριατιάδη ο λόγος που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν η υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά η χαμηλή.

sapoyntzaki.jpg

Η κυρία Σταυρίνα Ευστρατιάδη είπε για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς στο Happy Day:

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη και 13 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Είχε ραντεβού στις 5. Ένιωσε αδιαθεσία κατά τη 1 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε επειγόντως στο νοσοκομείο.»!

zozo-(5).webp

Και πρόσθεσε: «Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις. Έχει ένα θέμα, τώρα κάνει και άλλες εξετάσεις. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, αλλά δεν μπορούσαμε να τη σταθεροποιήσουμε. Μπορεί να είχε αγχωθεί… Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν στην εντατική για να είναι πιο σίγουροι. Τώρα είναι σε δωμάτιο»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved