Τούνη - Αλεξάνδρου: Οικογενειακές διακοπές στην Τοσκάνη - Το πολυτελές ξενοδοχείο & το gelato!
Showbiz

Τούνη - Αλεξάνδρου: Οικογενειακές διακοπές στην Τοσκάνη - Το πολυτελές ξενοδοχείο & το gelato!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζουν να απολαμβάνουν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές παρέα με τον γιο τους, Πάρη, ταξιδεύοντας!

Το ζευγάρι μετά από το μοναδικό ταξίδι του στο Μεξικό μας αποκάλυψε μέσα από το Instagram πως αυτές τις μέρες βρέθηκε σε μία μαγική πόλη της Ιταλίας, την Τοσκάνη.

Τα stories και οι αναρτήσεις στο Instagram τόσο της όμορφης influencer όσο και του γνωστού παρουσιαστή φυσικά κι έχουν πάρει φωτιά, με τους followers τους να ρίχνουν τα σχόλιά τους... βροχή!

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες στιγμές από τις οικογενειακές τους στιγμές στη Τοσκάνη.

Το ζευγάρι έφτασε σε αυτόν τον ονειρεμένο προορισμό την Παρασκευή 16/2, αλλά έκανε την αποκάλυψη στο κοινό του το Σάββατο, 17/02.

Οι διακοπές τους όμως δε θα διαρκέσουν πολύ, καθώς αύριο, Δευτέρα 19/2 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά και η Ιωάννα Τούνη, πρέπει να βρίσκονται πίσω στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μάλιστα, ήδη η Ιωάννα μάς ενημέρωσε μέσα από stories της πως η οικογένεια μετέβη στη Ρώμη προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, αφού πρώτα οι τρεις τους έφαγαν από μία μακαρονάδα και απόλαυσαν το ιταλικό gelato που είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Τοσκάνη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved