Η συγκίνηση του Νταλάρα και η εξομολόγηση: «Τα μισά από αυτά που έχω κάνει, τα οφείλω στην Άννα»
Showbiz

Η συγκίνηση του Νταλάρα και η εξομολόγηση: «Τα μισά από αυτά που έχω κάνει, τα οφείλω στην Άννα»

Mega Stories: Ο Γιώργος Νταλάρας έκανε τον απολογισμό μιας ολόκληρης, πολυκύμαντης και σχεδόν μυθιστορηματικής ζωής στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Με κομπιασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στα περιστατικά και στα γεγονότα που τον συγκλόνισαν και στην Ελλάδα που ονειρεύτηκε.

«Πριν από 6 χρόνια έβλεπα κόσμο να φωνάζει, γιατί ένας 20χρόνος έσωσε ένα σκυλάκι. Λυπήθηκα που δεν ήμουν εγώ αυτός... και οι άλλοι κάφροι του φωνάζανε. Αυτή δεν είναι ζωή Δώρα», είπε και λύγισε ο Γιώργος Νταλάρας.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε τους ήρωες που έχει στη ζωή του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο ένας αγωνίστηκε για να μην πέσουν σχολεία και ο άλλος έδωσε την ζωή του για να μαζεύει πρόσφυγες».

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, Άννα Νταλάρα, λέγοντας πως της οφείλει τα μισά από όσα έχει κάνει στη ζωή του.

«Δεν θα έκανα κάποια πράγματα αν δεν ήταν η Άννα. Δεν υπερβάλλω καθόλου. Τα μισά από αυτά που έχω κάνει, τα οφείλω στην Άννα... Οι φίλοι έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ μεγάλη περιουσία τους φίλους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved