Ρούλα Κορομηλά: Η ηλικία, η καριέρα στην τηλεόραση, το Σπίτι με το Mega & οι αποφάσεις για το μέλλον
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Η ηλικία, η καριέρα στην τηλεόραση, το Σπίτι με το Mega & οι αποφάσεις για το μέλλον

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις σπουδαιότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, μετρώντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο.  

Φέτος μας κρατά συντροφιά μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και ομολογούμε πως κάθε επεισόδιο είναι απολαυστικό και μοναδικό!

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 στην Αθήνα και κατάγεται από τα Αρφαρά Μεσσηνίας. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και εκείνη πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ από νωρίς ασχολήθηκε με τη γραμματειακή υποστήριξη σε εταιρίες, ούσα ιδιαίτερα οργανωτική. Έχει δυο αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση.

Τη δεκαετία του '80 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση και τότε ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Σπάνιο υλικό από τα θρυλικά ρεβεγιόν του MEGA με τη Ρούλα Κορομηλά

Η σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την εμφάνισή της με την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», ενώ το 1991 ξεκίνησε να παρουσιάζει τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1. Το 1992 παρουσίασε και το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης, «Ciao ANT1».

Όσα χρόνια η Ρούλα Κορομηλά είναι στη μικρή οθόνη πάντα τη θυμόμαστε με το λαμπερό καρέ της. Εκτός από τα πρώτα χρόνια που έκανε την εμφάνισή της με ένα γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά της, η Ρούλα παρέμεινε πιστή στο λαμπερό ξανθό που τόσο της πηγαίνει!

Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική πορεία της στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους.

xatzigiannis-koromila.jpg

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Secret:

«Γνωρίζοντας τον Μιχάλη από κοντά πια, επιβεβαιώθηκαν η εκτίμηση και η προτίμηση που του είχα όταν μόνο τον άκουγα. Τώρα τον βλέπω δίπλα μου ως έναν υπέροχο επαγγελματία. Ιππότη και προστατευτικό, πρόθυμο για όλα. Και έτσι καταλαβαίνω το μεγαλείο των ανθρώπων που μεγαλουργούν και παραμένουν απλοί και ανθρώπινοι.

Θα δανειστώ έναν στίχο από ένα τραγούδι του που αγαπώ και ίσως αυτό να σας δώσει απαντήσεις για τη συνεργασία μας: “Εμείς οι δυο σαν ένα, σαν πνεύματα και όχι σώματα ενωμένα θα συγκατοικήσουμε στο μουσικό Σπίτι με το Mega” και θα προσφέρουμε με αγάπη τα μέγιστα στους τηλεθεατές τα σαββατόβραδα. Ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. Ο ένας θα φροντίζει και θα στηρίζει τον άλλον με τον καλύτερο, πιο δοτικό και ευγενικό τρόπο.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συνεργάζομαι on air με κάποιον. Και μου έτυχε ο καλύτερος. Έτσι κι αλλιώς, τηλεοπτικά και όχι μόνο, δίπλα μου θέλω να βρίσκεται κάποιος που θαυμάζω. Και τον Μιχάλη τον θαυμάζω».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο «φύλακας άγγελός» της

Ρούλα Κορομηλά: Το ξεχωριστό δώρο που τη συγκίνησε – «Θα το προσέχω σαν ένα πανάκριβο διαμάντι»

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν θεωρώ ότι η δημοσιότητα με έχει αλλάξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved