To τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Λογοθέτη - Η θλίψη της οικογένειας & οι καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν
Showbiz

To τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Λογοθέτη - Η θλίψη της οικογένειας & οι καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν

Σήμερα (2/3) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Ηλία Λογοθέτη ο οποίος την περασμένη Πέμπτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. 

H εξόδιος ακολουθία φιλοξενήθηκε στην εκκλησία του κοιμητηρίου Παπάγου που σήμερα από νωρίς το πρωί «πλημμύρισε» από τους ανθρώπους που αγάπησαν τον ηθοποιό όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Παύλος Κοντογιαννίδης: Η συγκλονιστική στιγμή που έμαθε από δημοσιογράφο το θάνατο του Ηλία Λογοθέτη

Τραγικές φιγούρες τα πρόσωπα της οικογένειάς του, ο γιος του Αλέξανδρος Λογοθέτης, η νύφη του Ευσταθία Τσαπαρέλη αλλά και η τελευταία σύζυγός του Μαρία Ζαχαρή.

20240302124713_6Z3A0012.jpg

Στο κοιμητήριο έδωσαν επίσης το παρών πολλοί καλλιτέχνες που θαύμαζαν και εκτιμούσαν τον ηθοποιό αλλά και απλός κόσμος που είχε αγαπήσει τον Ηλία Λογοθέτη για τις ερμηνείες του σε διάφορους ρόλους σε κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έσπευσαν στο κοιμητήριο ήταν ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, ο Σταμάτης Φασουλής, η Νατάσα Ασίκη με τον Αντώνη Αντωνίου, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί ακόμα σημαντικοί καλλιτέχνες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved