Δήμητρα Βαμβακούση: Νέα αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο - Κρατά την κόρη της αγκαλιά με λατρεία
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Νέα αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο - Κρατά την κόρη της αγκαλιά με λατρεία

Η ζωή τους έχει αλλάξει και από την ημέρα που έγιναν για πρώτη φορά γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για τη Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι καλωσόρισαν την κόρη τους πριν από μερικές μέρες. 

Αν και η παρουσία τους στα social media συνεχίζει να είναι σπάνια, επιλέγουν να μοιράζονται ορισμένες στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους Followers τους.

«Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου», γράφει η Βαμβακούση για τον Αγγελόπουλο!

Το ζευγάρι, έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στο σπίτι του, η Δήμητρα Βαμβακούση όμως έκανε μία ανάρτηση όπου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους μία αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο.

Στη φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται η νέα μανούλα να κρατά στην αγκαλιά την κορούλα της και να τη φιλά τρυφερά.

vamvakousi.png

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγες μέρες μετά τον ερχομό της κόρης του μίλησε στο Πρωινό ΣουΣού και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο για τη Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς το μωρό έχει απαιτήσεις και η ίδια είναι κλεισμένη στο σπίτι.

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν είναι εύκολο, είναι ένα πολύ καινούργιο συναίσθημα, δύσκολο να φεύγω για δύο ημέρες αλλά είναι και οι υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν.»

Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι… Πολλές οι απαιτήσεις… Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Βαμβακούση: Kαρέ καρέ ο θηλασμός της κόρης της στο τρυφερό βίντεο της ημέρας

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε ότι είμαι έγκυος» - Η νέα ανάρτηση

Η νέα εμφάνιση της Βαμβακούση μετά τη γέννα – «Είπε ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved