Χριστίνα Τσάφου: «Όταν με πρωτοείπε Χριστίνα ο πατέρας μου, προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει συμβεί»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Όταν με πρωτοείπε Χριστίνα ο πατέρας μου, προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει συμβεί»

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Τσάφου το μεσημέρι της Κυριακής 3/3.

Η ηθοποιός μίλησε για τους ανθρώπους που δε θα ήθελε να συνεργαστεί αλλά και για τα παιδικά της χρόνια. Η ίδια αναφέρθηκε και στο πόσο σκληρός υπήρξε ο πατέρας της.

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει μια λίστα με ανθρώπους που δε θέλω να συνεργαστώ. Έχουν προστεθεί άτομα, δεν έχουν αφαιρεθεί» ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.

Ελένη Φιλίνη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι αν δεν κάνω παιδί θα ήμουν δυστυχισμένη»

«Έχω κάνει λάθη με τον γιο μου και έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Πρέπει να ξαναρχίσω. Αυτό που έχω καταλάβει από τη ψυχοθεραπεία είναι ότι πρέπει να συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Μόνο παράπονα έχω από τα παιδικά μου χρόνια. Δε μεγάλωσα με τη μητέρα μου κι αυτό ήταν αγκάθι για μένα. Στο Δημοτικό ήμουν το μόνο παιδί χωρισμένων γονιών. Ψυχολογικά με ενοχλούσε πάρα πολύ.

st32.jpg

Ερχόταν η γιαγιά μου ή ο πατέρας μου να ενημερωθεί από το σχολείο, για όλα τα άλλα παιδιά ερχόντουσαν οι μαμάδες τους. Τώρα θα πας σε ένα σχολείο και θα δεις ελάχιστα παιδιά μη χωρισμένων γονιών. Αυτά που πέρναγα στο σχολείο δε τα έλεγα στους γονείς μου. Τι να πεις; Ποιος συζήταγε τότε;

Ο πατέρας μου δεν έλεγε σ’ αγαπώ. Ούτε το όνομά μου δεν έλεγε. Όταν με πρωτοείπε Χριστίνα στο τηλέφωνο, προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ήταν σκληρός» είπε η Χριστίνα Τσάφου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved