Νικολέττα Καρρά: «Μου έχει τύχει να κάνω παράσταση με γαστρεντερίτιδα»
NDP photo agency
Showbiz

Νικολέττα Καρρά: «Μου έχει τύχει να κάνω παράσταση με γαστρεντερίτιδα»

Για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάστηκε να κάνει τη δουλειά της επί σκηνής, μίλησε η Νικολέττα Καρρά.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο επάγγελμά της ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μυστικό της... αιώνιας νιότης της!

Και η Νικολέτα Καρρά στη σειρά Σκαραβαίος

1710344933769-40719483-202106121916040.783A1101.jpg

- Το επάγγελμα του ηθοποιού λειτούργησε για εσάς ποτέ ψυχοθεραπευτικά;

Πάντα, η δουλειά αυτή είναι από τη φύση της ψυχοθεραπευτική, γιατί όταν μπαίνεις να παίξεις έναν ρόλο και πρέπει να υπάρξει μια συνθήκη που είναι τελείως ξένη, αναγκαστικά φεύγεις από τη δική σου ζωή. Άρα λοιπόν ό,τι προβλήματα και αν έχεις στο μυαλό σου εκείνη την ώρα, φεύγουν. Συνεπώς εκτονώνεις οποιαδήποτε συσσωρευμένη ενέργεια στη δουλειά σου και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

- Κληθήκατε ποτέ να ανεβείτε στο σανίδι, ενώ βιώνατε μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εσάς;

Βεβαίως έχει τύχει να έχω μια δύσκολη συνθήκη τόσο όσον αφορά τη δική μου ζωή. Μου έχει τύχει να κάνω παράσταση με γαστρεντερίτιδα. Είναι μαγικό όμως αυτό που συμβαίνει, το να βάζουμε δηλαδή στην άκρη ό,τι μας απασχολεί. Οι ηθοποιοί έχουμε μάθει να αποστασιοποιούμαστε από τη δική μας προσωπικότητα και να γινόμαστε κάποιος άλλος άνθρωπος, οπότε έτσι τα καταφέρνουμε.

- Χρειάστηκε ποτέ στη ζωή σας να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ψυχολόγου;

Ναι, βέβαια έχω πάει σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό σταμάτησα λόγω κάποιων συνθηκών, καθώς δεν προλάβαινα. Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω μόνη με τον εαυτό μου, οπότε η ψυχολόγος μου απλά με είχε βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε κάποιες συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου πάντως, τα βασικά τα ξέρω από μόνη μου, είμαι πολύ καλή και στην αυτοκριτική και στο να είμαι ειλικρινής με μένα. Και πολύ αυστηρή έχω υπάρξει. Γενικά κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και μόνη μου, οπότε η ψυχολόγος μου ήταν απλώς μια παρέα για εμένα, πολύ σημαντική όμως. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά μόνη μου….

- Ποιο είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητάς σας;

Αιώνια νεότητα (γέλια); Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι. Προσέχω όσο μπορώ τα πολύ βασικά. Κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω λίγο το τι τρώω, αλλά μέχρι εκεί.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved