Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, όπου παντρεύτηκαν πριν 5 μήνες
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, όπου παντρεύτηκαν πριν 5 μήνες

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έκαναν ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, η οποία για εκείνους πλέον έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού εκεί αντάλλαξαν όρκους πίστης και αγάπης

Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργυρής Πανταζάρας επέστρεψαν στην αγαπημένη τους πόλη όπου έζησαν υπέροχες στιγμές και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πανταζάρας-Τουμάση: 5 μήνες παντρεμένοι! Η βόλτα για ψώνια στο Κολωνάκι

sissy.toumasi_1710236917_3322030503869050322_2375985972.jpg

Οι νιόπαντροι ηθοποιοί, που είπαν το «ναι» ανήμερα της εθνικής επετείου του «Όχι», επισκέφθηκαν την Κωνσταντινούπολη λίγες ημέρες πριν από την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» εκμεταλλεύτηκαν μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να περάσουν υπέροχες στιγμές. Χαλαροί και ευδιάθετοι, απόλαυσαν τον ηλιόλουστο ανοιξιάτικο καιρό και περιπλανήθηκαν στα αγαπημένα μέρη της πόλης που τόσο αγαπούν να επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία. Δεν παρέλειψαν, δε, να απολαύσουν τον ξακουστό μπακλαβά σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καταστήματα της Κωνσταντινούπολης όπου τουρίστες και ντόπιοι συρρέουν για να απολαύσουν τις γλυκές νοστιμιές. Αγαπημένη τους στάση η Αγία Σοφία, όπου η γλυκιά ηθοποιός έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία.

Συναισθηματικοί δεσμοί και διαρκής εξέλιξη

Το ζευγάρι των ηθοποιών της νέας γενιάς παντρεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φαναρι, παρουσία μόνο των μελών των οικογενειών τους. Οι δύο δημοφιλείς και αγαπημένοι του κοινού ηθοποιοί είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στον γάμο έδωσαν το «παρών» μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι. Η επιλογή της πόλης δεν ήταν τυχαία. Η Σίσσυ Τουμάση έχει ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς με την Κωνσταντινούπολη λόγω της καταγωγής της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Όπως έχει δηλώσει: «Η μαμά μου ήρθε έξι χρόνων στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη, γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο όπου γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

Η απόδραση αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά το ταξίδι της Σίσσυ Τουμάση στο Βερολίνο, όπου βρέθηκε λόγω της συμμετοχής της στην Berlinale 2024 για τα «Ταλέντα του 2024». Η ταλαντούχα ηθοποιός επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3.832 καλλιτέχνες από 131 χώρες. Η Σίσσυ, που είναι μέλος του Acting Studio του φεστιβάλ, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί masterclasses από μέντορες του σύγχρονου σινεμά και να εξελίσσει διαρκώς τα εκφραστικά εργαλεία της.

Πηγή: Real

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved