Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Γυρνούσα σπίτι, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους!
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Γυρνούσα σπίτι, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Night Out και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να απουσιάζει από την τηλεόραση αλλά και την επιστροφή της φέτος με τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά ανέφερε: «Από πολύ μικρή ήμουν δυναμική. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Και εγώ αυτή την περίοδο είμαι καλά μέσα μου και βγαίνει προς τα έξω. Τη φετινή σεζόν αισθάνομαι τυχερή γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν. Αφορμή ήταν σίγουρα ο Κώστας Τσουρός. Μετά από τρία χρόνια που συνειδητά απείχα ήταν ο λόγος για να επιστρέψω. Στην αρχή είχαμε ξεκινήσει πολύ λάθος γιατί δεν με πολύ συμπαθούσε. Το 2018 βρεθήκαμε μαζί στο Dancing και του λέω “πρώτα θα με γνωρίσεις και μετά θα έχεις άποψη”. Δεν με πίκρανε καθόλου αλλά σχολίαζε πιο πολύ το πόσο σκληρή έβγαινα από το Survivor. Δεν είχε πει κάτι κακό! Και έτσι τα βρήκαμε, τα λύσαμε και από τότε η σχέση μας είναι φανταστική.»!

Βαλαβάνη για Μόργκαν: Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι! Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου

Valavani-768x1024.jpg

Και πρόσθεσε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση να απέχω γιατί ήθελα να ηρεμήσω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Ήταν τρία μαγικά χρόνια που εκεί κατάλαβα τι σημαίνει να φροντίσεις την Ευρυδίκη γιατί πριν δεν με φρόντιζα. Είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γυρνούσα στο σπίτι, μπορεί να διάβαζα, να άκουγα να λένε σε εκπομπές και να λέω “γιατί;”. Τα έπαιρνα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους. Και ήταν ένα αδιέξοδο που ήθελα να διαχειριστώ.»

Δανάη Μπάρκα: Έδωσε στεγνά Βαλαβάνη - Μπόργκαν! Το άγνωστο περιστατικό στα γενέθλιά της

theoharis-ioannidis-evridiki-valavani.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Ευρυδίκη: «Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ! Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό! Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά!

Το content creator είναι μια δουλειά! Απαιτείται χρόνος και για αυτό. Από την στιγμή που πληρώνεσαι είναι ένα επάγγελμα. Έχουν αλλάξει οι εποχές αλλά βγάζεις ένα καλό χρηματικό ποσό. Για ένα κορίτσι που εργαζόταν ως μια απλή αθλητική συντάκτρια που τα έβγαζα με το ζόρι μέχρι τέλος του μήνα, όταν έγινε αυτή η έκθεση με εμένα είπα “ουαου”. Είμαι ο εαυτός μου. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι που μπορεί να είναι η καθημερινότητά μου, θα το ανεβάσω. Το θέμα είναι πόσο θα δώσεις. Στην προσωπική μου ζωή έχει μπει ένα φρένο στο πόσο θα το εκθέσω. Επιλέγω να κρατάω πράγματα για εμένα!».

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, έχω φτιάξει εγώ ταψιά με μουσακά!»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο βίντεο με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν ανήμερα των γενεθλίων του

Βαλαβάνη - Μόργκαν: Τα πρώτα κοινά πλάνα - Την περίμενε κι έφυγαν μαζί από την εκπομπή του Τσουρού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved